YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Bozok Üniversitesi Rektörüne teşekkür ziyareti

Bozok Üniversitesi Rektörüne teşekkür ziyareti

Yerköy Belediye Başkanı, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve işadamları heyetinden oluşan bir grup Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.
07012010rektorGerçekleşen teşekkür ziyaretinde, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gülümser, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şengönül, Ticaret Borsası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu, S.S. İnan Küçük Sanayi sitesi kooperatif başkanı Hacı Hasan Yozgat ve Yerköylü iş adamları ile teşekkür ziyareti gerçekleşti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yerköy İlçemize kazandırılan ve kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek olan Adalet Meslek Yüksek Okulunun genel durumu konuşuldu.
Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İnci Varinli, Yerköy İlçesi’nde 1992 yılında Kültür Merkezi olarak inşaatına başlanan ve kısa bir süre önce yapımı tamamlanan binanın Üniversitemiz bünyesinde Adalet Meslek Yüksekokulu olarak hizmet vereceğini söyledi.
Görüşmede Prof. Dr. Varinli, ”Adalet Meslek Yüksekokulunun hizmete girmesi, ilçede eğitim düzeyinin yükselmesi, sosyo ekonomik anlamda gelişmesine vesile olacak. Bizlerde tecrübeli akademik kadromuzla nitelikli yargı mensupları yetiştireceğiz” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy’ün kurtuluşu olarak gördüğümüz Adalet Meslek Yüksek okulunun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette Yerköy heyeti, Adalet Meslek Yüksekokulunun eksikliklerinin giderilerek bir an önce hizmete açılması için destek sözü verdi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji