YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %-0,50
Bozok Üniversitesinden Köy Okuluna Kitap Bağışı

Bozok Üniversitesinden Köy Okuluna Kitap Bağışı

Bozok Üniversitesi “Bir Kitap da  Senden Olsun” kampanyası kapsamında Kadışehri  Kabalı köyü ilk ve ortaokuluna kitap bağışında bulundu.
1702015kabaklıBozok Üniversitesi Sosyal İşler Koordinatörlüğü tarafından başlatılan kampanya  kapsamında toplanan kaynak kitaplar, Kadışehri ilçesine bağlı Kabalı köyü ilk ve ortaokulu kütüphanesine bağışlandı.
Bozok Üniversitesi Sosyal İşler Koordinatörü Emine Çiğdem Yeşil,  İletişim Protokol ve Enformasyon Müdürü Aslan Çolak, ve üniversite çalışanları Kadışehri ilçesine bağlı Kabalıköyü ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.  Ziyarette toplanan yüzlerce kitap öğrencilere dağıtıldı.
Üniversite bünyesinde başlatılan kitap toplama kampanyasına ilişkin bir açıklama yapan Bozok Üniversitesi  Sosyal İşler Koordinatörü Emine Çiğdem Yeşil, “Kabalı köyü ilk ve orta okulunda eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilerin üniversitemize yazdıkları mektuplarla kütüphanelerinin ve okuyacak kitaplarının olmadığını belirttiler. Bozok Üniversitesi olarak bizde duyarsız kalmadık ve bu çerçevede üniversitemiz bünyesinde “Bir Kitap da Senden Olsun “ adı altında bir kampanya başlattık. Kampanya çerçevesinde üniversitemizde görev yapan idareci, akademisyen, personel, öğrencilerin de katkı ve destekleri ile toplanan kitaplarımız ortaokul ve ilkokul seviyesinde bilimsel dergiler, romanlar, hikâyelerden oluşmaktadır. Kitapların tasniflerini yaptıktan sonra bugün  okulumuza  teslim ediyoruz dedi. Toplanan kitapların ilkokuldan ortaokula kadar her seviyeye hitap ediyor dedi.  Amaçlarının öğrencilerimize okumayı sevdirip, okuma alışkanlığını kazandırmak, bilgilerine bilgi katmak olduğunu ifade eden Yeşil,” Çocuklarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Kampanyaya katkı veren herkese teşekkür ediyorum, diye” konuştu.
Kadışehri ilçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Celalettin Pekşen, Kabalı köyü okul müdürü Bülent Kanıbir ve öğrenciler  okullarına yapmış olduğu katkılarından dolayı Bozok Üniversitesi çalışanlarına teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji