YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %1,19
“Bozok’ta Bahar, Adalet Başlar”

“Bozok’ta Bahar, Adalet Başlar”

Yerköy’de “3’üncü Sülo” ve “Ramo ve Juluyet” rüzgarı esip geçti. Özel televizyon kanallarından yayınlanan bazı dizileri ele alan Yerköy Adalet MYO öğrencileri, 2012 yılında yayın hayatını sürdüren dizileri mizahi dille anlattı
1052012tytBozok Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri Kapsamında, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından organize edilen “Bozok’ta Bahar, Adalete Başlar” program katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.
Bozok Üniversitesi tarafından 5. Bahar Şenlikleri kapsamında Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan, “Bozok’ta Bahar, Adalette Başlar” tiyatro gösterisi ve Türkü dinletileri izleyicilerle buluştu.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen gösteriye, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Ergüden, Çiçekdağı Cumhuriyet Başsavcısı Gürhan Okan, Bozok Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencinin katılımları ile gerçekleşti.
Gerçekleşen, “Bozok’ta Bahar Adalette Başlar” tiyatro gösterisinde, öğrenciler tarafından hazırlanan, “Yerköy’lü Ramo ve Juluyet”, “Muhteşem Sülo”, “Le’ Cola”, “Kop Star” katılımcılar tarafından büyük beğen ile izlenirken, rap müziği, Türk sanat müziği, yöresel oyun havaları ve slayt gösterimleri ile katılımcılara coşkulu anlar yaşatıldı.
William Shakespeare’in yazdığı ve dünyada birçok ülkede adından sıkça söz ettiren “Romeo ve Juliet” gösterisini ele alan ve Yerköy ilçemizde uyarlanan “Yerköy’lü Ramo ve Juliet” adı gösterisi ile özel televizyon kanalında yayınlanmakta olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin gerçeği yansıtmadığını ve bunu mizahi bir dille anlatan Yerköy Adalet MYO öğrencileri tarafından hazırlanan “Muhteşem 3. Sülo” adlı gösteri izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, özel televizyon kanallarında yayınlanan bazı diziler öğrenciler tarafından mizahi dille anlatıldı.
Tiyatro gösterileri sonrasında, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Koçsoy, Yüksek Okul Sekreteri Oğuz Duygu’ya katkılarından kolay plaket takdim etti.
Plaket töreni sonrasında, Tiyatro gösterisi hazırlayan öğrencilere 5. Bahar Şenliği Kapsamında hazırlanan teşekkür belgeleri takdim edildi. Yerköy Adalet MYO yetkilileri, tiyatro gösteri sonrasında, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji