YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Burhan Güvenç, aday adaylığını açıkladı

Burhan Güvenç, aday adaylığını açıkladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Özel Kalem Müdürü Ve Danışmanı Burhan Güvenç Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu AK Parti Genel Merkezine Yaptı.
1702015akpAdalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 12 yıl boyunca danışmanlığını üstlenen, 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel seçimlerinde AK Partiden Yozgat Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Burhan Güvenç, Milletvekili aday adayı başvurusunu Ak Parti Genel merkezine yaptı. Adaylık başvurusu sonrası bir açıklama yapan Güvenç şunları söyledi.
Kıymetli basın mensupları, çok değerli hemşerilerim ;hepinizi sevgiyle , saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.
7 Haziran 2015 Milletvekili Genel seçimlerinde AK Partiden Yozgat Milletvekili aday adayı oldum. Başvurumu Genel Merkezden yaptım . Sizlerin içinden gelen biri olarak ,  sizlere ve memleketime hizmet ettim . Kısmet olursa bundan sonra daha güçlü bir konumda , sizlerin vekili olarak , memleketime ve sizlere hizmet etmek istiyorum .
1960 yılında Sorgun’un Karakız Kasabasında doğdum. İlkokulu köyümde , Orta Okul ve Liseyi Ankara’da bitirdim. Daha sonra Yüksek öğrenimimi Yozgat’ta Erciyes Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümünde tamamladım . Ardından1980 yılında Yozgat’ta memuriyet hayatıma başladım. Daha o zamanlar   Yozgat’ın hemen hemen tüm ilçelerine ve köylerine gitme ve tanıma fırsatım oldu.
Siyasete 1993 yılında Refah Partisinde başladım.Refah ve Fazilet partilerinde İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum . Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde destan yazan AK Partinin , Yozgat’ta kurucuları arasında yer alma  onuruna ve şerefine sahip oldum . Partimizin kurucu il başkan yardımcılığını yaptım . 2002 seçimlerinden sonra Yozgat’ın ve Türkiye’nin gururu , medar-ı iftiharımız değerli Bakanımız Bekir Bozdağ’ın Milletvekili seçilmesinin ardından ,  danışmanı olarak Mecliste göreve başladım.
12 senedir Sayın Bekir Bozdağ’la beraber çalışıyorum . Meclisteki danışmanlığının ardından , Başbakanlıkta Özel Kalem Müdürlüğünü , son olarak da Adalet Bakanlığında Müşavirliğini yaptım.
Bu süre zarfında gitmediğim kurum , görüşmediğimmakam ve bürokrat kalmadı. Tüm kurumları tanıdım , mevzuatlarını öğrendim . Birçok bürokrat tanıdım .Dostluklar,arkadaşlıklar kurdum. Nereden ve kimden  neyi nasıl isteyeceğimi iyi biliyorum.
Değerli basın mensupları;12 yıl boyunca ben sıradan bir  danışmanlık yapmadım. Bir Milletvekilinden  ne isteniyorsa, ne bekleniyorsa  bendende o istendi .Gün geldi İlimizin , ilçelerimizinyatırımlarını takip ettim.Gün geldi tayin nakil işlerinizle uğraştım .Gün geldi hastalarınızın tedavisi ile ilgilendim.Nerede bir hemşerimiz sıkıntıya düşmüşse yanında oldum .
Burhan GÜVENÇ, kimdir?
1 Nisan 1960 tarihinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinin Karakızkasabasıda doğdum. İlköğrenimimi Karakız kasabasında, ortaokul ve liseyi Ankara’da  okudum. Daha sonra yüksek öğrenimimi Erciyes Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksek Okulu’nda Makine Bölümünde tamamladım.
1980 yılında Yozgat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde işçi statüsünde memuriyet hayatıma başladım. 2002 yılı Genel Seçimlerine kadar 22 yıl süreyle teknik personel  olarak görev yaptım.
İşçi statüsünde olmam nedeniyle siyasi partilerde aktif görev alma fırsatım oldu.  İlk defa 1993 yılında Refah Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak siyasi hayatım başladı. Ardından kurulan Fazilet Partisinin Yozgat İl Teşkilatı kurucuları arasında yer aldım ve Kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Yozgat Kurucu üyeliği ve Kurucu İl Başkan Yardımcılığını yaptım.
2002 Genel Seçimlerinden sonra Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ’ın Milletvekili seçilmesinin ardından , danışmanı olarak Mecliste göreve başladım.12 Senedir sayın Bekir BOZDAĞ’la beraber çalışıyorum. Başbakan Yardımcılığı döneminde sayın BOZDAĞ’ın Özel Kalem Müdürlüğünü , Adalet Bakanlığında da Müşavirliğini yaptım.
Evli ve 3 Çocuk babası.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

5 yorum

  1. burhan güvenç bey ALLAH etmeye huzuruna varamaz olduk öyle aham şaham bir isteğimizde yoktu çalıştığım kurumda itibar meselesi yüzünden sıkıntılarım oldu bende bakanımız var vekilimiz var diye hava atıyordun,size ulaşmaya çalıştım sekreterinizi kaç kere aradığımı hatırlamıyorum ama maalesef zati halinize ulaşmak mümkün olmadı hadi bakalım şimdi aday adayısın diyelim aday oldun hadi sen ulaş bakalım ulaşa bilecekmisin…sonu 25 25 le biten telefonun kullanılmamaktadır yoksa telefonmu kullanmıyorsun yarın secilsen bir numara daha değiştirirsin…vekil diye ben sayın osman çoşkun beye derim telefonu googlede bile var sayın çoşkun diyorki milletvekili secildiysen ölene kadar vekilsin dünyanın neresinde yozgatlı varsa onun vekilisin diyor…secilip ankarada kış uykusuna yatanlardan değil anlıycan…!!!

  2. Burhan bey anlaşılan şimdiden parayla satın alınanlar üzerinize oynuyor.olsun sizi binlerce kişi iyi bilir..iyi bilir garibanları itibar sahibi ettiğinizi ,iyi bilir kaç kişinin okuması için yardımcı olduğunuzu,iyi bilir kamuda suç işleyenin müdür olamayacağını itibar kazanamayacağını ;!! iyi bilir osman coşkunun vekilliği zamanınnda yozgat yerine osman coşkunun kayseriye çalıştığını….bunu herkes iyi bilir…:)
    o kömürcüye burda vekillik yok..halen sorgunlu kardeşlerimin yerin 300 metre altından çıkarılan kömürün parası yüzde 70 i kayseride yeniyor sadece yüzde 30 u yozgatta bunuda iyi biliyor bu millet…arada bi 3 lira 5 lira yardım ediyor o parada kendi cebinden değil sorgunlu işçinin parası bunuda iyi biliyor bu millet:!

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji