YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çağan Sportswear’den eğitime destek

Çağan Sportswear’den eğitime destek

Yerköy’de 2009 yılından bu yana faaliyette olan Çağan Sportswear her dönem olduğu gibi bu eğitim öğretim yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmadı.
25012014cagtaySosyal faaliyetlerde sürekli öncü firma olarak kaşımıza çıkan Çağan Sportswear yetkilisi Çağatay Büyükbaş 2013-2014 eğitim-öğretim yarı yılı öncesi Namık Kemal İlköğretim, Kız Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Dershanelerden başarılı öğrencilere hediye paketleri dağıtarak eğitime verdiği katkıyı bir kez daha bizlere hatırlatmış oldu.
Aynı zamanda Bozok Gençlik Spor Kulubu başkanlığı yapan Çağan sportswear yetkilisi Çağatay Büyükbaş, bu kapsamda yakın zamanda eğitim ve sporu destekleyen bir gösteri planladıklarını, eğitime, sanata ve kültürel etkinliklere daimi destekçi olduklarını, geçmiş yıllardan bu yana katkılarının olmadığı organizasyonun olmadığını ve imkanları dahilinde bir çok sosyal faaliyetler kapsamında bu öncülüğü bırakmayacaklarını ifade etti.
Yerköy sevdalısı olduklarını belirten Büyükbaş,  “Eğitimli ve eğitimlerini farklı şehirlerde tamamlayan Yerköylülere seslenerek hizmetlerini Yerköy’de vermelerini istiyoruz. Çünkü biz yaşadığımız şehri seversek  ve bu şehre gönül verirsek inanın bu gün olmayışından dolayı üzüntü duyduğumuz bir çok organizasyon bir çok etkinlik ve çocuklarımıza daha iyi bir şehir, daha eğitimli insanlar bizlerin bugün ki davranışları  sayesinde olacaktır” dedi.
Bizde Yerköy’de tarafsız haber yapma gayretinde olan Yerköy Gazetesi olarak Sayın Çağatay Büyükbaşı kendisini örnek bir vatandaş, esnaf, işadamı ve yönetici ve yardımsever olarak tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji