YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Çağan Sportswear’in destekleri devam ediyor

Çağan Sportswear’in destekleri devam ediyor

Yerköy’de 2009 yılından bu yana faaliyette olan Çağan Sportswear yetkilisi ve Bozok Gençlik Spor Derneği başkanı Çağatay Büyükbaş, eğitimde ve yarışmalarda derece elden edenlere destekleri devam ediyor.
05022014caganSosyal faaliyetlerde sürekli öncü firma olarak kaşımıza çıkan Çağan Sportswear yetkilisi Çağatay Büyükbaş, Kuranı Kerim okuma-öğrenme yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Çağan Sportswear olarak eğitime, sanata ve kültürel etkinliklere daimi destekçi olacaklarını ifade den Büyükbaş şu ifadelerde bulundu;
“Tüm sosyal hizmetlerde organizasyonlarda, başarıya ve motivasyona dayalı girişimlerde, öğrencilere yönelik faaliyetlerde, eğitim-öğretimin her alanında ve özellikle sporda gerçekleşen Yerköy’ün yanı sıra çevre ilçelerde ve illerde yapılan etkinliklerde boy göstermekten ziyade başarıyı her anlamda motive edici ödüllerle desteklemekteyiz. Öncü firma ve dernek olarak bundan vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Bunun bir sevda bir aşk olduğunu bilincindeyiz. Bu duygu ve düşünce ile Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının rutin olarak verdiği Kuranı Kerim okuma-öğrenme programında başarı gösteren öğrencilere Yerköy Ülkü Ocağı başkanı Selim Atik ve yardımcısı Hasan İcik eşliğinde hediyeler vermek istedik.
Gönül almanın, insanı sevmenin, yol açmanın, böyle ahlaki faaliyetlere toplumun etik öğelerinin dejenere olduğu zamanda dahi iştirak edebilen bu gençlerin yanında olmanın ve küçük hediyelerle onlara yaptıkları ve başardıkları işin önemi noktasında değer kazandıracaktır.
Ayrıca daha öncede, Ülkü ocakları olarak Futbol turnuvası düzenleyerek yeni jenerasyona farklı bir kimlik, yeni bir sevda sosyal ortam sağlayan Selim Atik’e teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji