YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Çakır, AK Parti Aday Adaylık için müracaatını yaptı

Çakır, AK Parti Aday Adaylık için müracaatını yaptı

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için AK Parti’de adaylık başvuruları başladı.
Başvuruların başlamasıyla birlikte Yerköylü İş Adamı Murat Çakır, AK Partiden Belediye Başkan Aday adaylık başvurusunu yaptı.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak’a evraklarını teslim eden iş adamı Murat Çakır, Yerköy’e hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.
Hizmet sevdası ile yola çıktığını ifade den Murat Çakır, şu ifadelerde bulundu:
“AK Parti 2019 Mart ayındaki mahalli seçimler için seçim takvimi sürecini başlatmıştır. Bizlerde Yerköy ve Yerköylüye hizmet etmek için bu yola çıkmış bulunmaktayım. Çıkmış olduğum bu yolda hizmet odaklı ve taraf gözetmeksizin bu yola baş koyduk. Resmi ilk müracaatı yapıyorum inşallah bundan sonrada arkadaşlar da müracaat edeceklerdir. Rabbim herkesin yolunu bahtını açık etsin. Kim güzel hizmet ederse Rabbim ona nasip etsin memleket için millet için çalışmak gerekir. 2019 Yerel seçimlerin ülkemize, şehrimize, ilçemize, partimize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Hükümeti ile Yerköy’ün hizmetle buluştuğunu söyleyene Murat Çakır, “AK Parti Hükümeti iktidar olduğu süre zarfında Türkiye başta olmak üzere birçok başarılı projelere imza atmıştır. Belediye başkanı olmam durumunda ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimden gelen her şeyi canla başla ortaya koyacağım” şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe başkanı Aziz Başak ise Murat Çakır’a aday adaylığı çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerine bulundu.
08112018akparti

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji