YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Çalışkan, “100 Öğrenciye Burs Bulunulacak”dedi

Çalışkan, “100 Öğrenciye Burs Bulunulacak”dedi

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan, üniversite sınavlarında başarılı olan 100 öğrenciye burs sağlama sözü verdi
14112012akpAK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah ÇalışkanAK Parti hükümeti eğitime büyük destek vermektedir. Kırşehir merkez ve Kaman’da 500’er, Çiçekdağı’nda ise 300 öğrenci kapasiteli üniversite yurtlarının inşaatlarının tamamlanmak üzere, bu yurtları kısa bir sürede açılacaktır.”dedi.
Vekiller Çalışkan ve Aslan, Grand Terme Otel’de düzenlenen programda, bu yıl üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencilerle bir araya geldi.
Programda bir konuşma yapan Çalışkan, Kırşehir’e ait ne kadar değer varsa bunları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret ettiklerini belirterek, üniversite sınavlarında başarılı olan 100 öğrenciye burs sağlayacaklarını ifade etti. Çalışkan, iş adamları ve bürokratlara yönelik bir toplantı yaparak bu bursa destek bulmaya gayret edeceklerini vurguladı.
Başarılı olan öğrencilerle gurur duyduklarını dile getiren Çalışkan, “Tıp fakültelerini kazanan arkadaşlarımıza ben, hukuk fakültelerini kazanan arkadaşlarımıza da Muzaffer bey burs sağlayacak. Diğer bursları da iş adamlarımız ve bürokratlarımızdan sağlayacağız.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji