YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Cami Derneğine teşekkür plaketi

Cami Derneğine teşekkür plaketi

Yerköy İlçe Kaymakamı, Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan ve üyelerine teşekkür plaketi takdim etti
19012012tesaekkurİlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan İsmet Üstünkardeşler ve cami üyelerini makamında kabul etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen plaket dağıtım törenine, Dernek üyeler, Osman Ardıç, Bekir Sıddık Şahingöz, Ertuğrul Coşar, Ali Arık, Bekir Aşkın, Mustafa Şahin, Hüseyin Kıyıcı ve Kazım Şimşek katıldı.
Plaket dağıtım töreninde, İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, “İlçemiz şehir merkezinde yapımı tamamlanan Yerköy Molla Hüsrev Camiimiz, gerek dış görünümü olsun gerekse iç mimarisi olsun Yerköy ve Yerköylüleri ihya etmektedir.
İlçemize kazandırılan bu caminin yapımında emeği geçen Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği üyelerine ve ustalarına teşekkürü bir borç biliriz. Caminin yapında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Derneklerimiz, arasında en aktif olanlardan biride Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneğidir. Umarım bu tür çalışmalar diğer derneklerimizde örnek olurdur” dedi.
Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan İsmet Üstünkardeşler ise, “İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından birde geniş ve ferah bir camii idi, ben ve ekibimin azimli ve kararlı çalışmaları sonucu ilk önce Allah’ın izni sonrada Yerköylü hayırsever hemşerilerimizin destekleri camimizi tamamlamış bulunuyoruz. İnanıyoruz ki Yerköy’de hayırsever çok, bizleri destekleyen ve emeğini esirgemeyen tüm ilçe halkımıza teşekkürü bir borç biliriz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji