YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
ÇEDAŞ ve muhtarlar toplantıda bir araya geldi

ÇEDAŞ ve muhtarlar toplantıda bir araya geldi

26102016tedas
Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Yerköy İşletme şefi Koray Çelik, Kaymakamlık toplantı salonunda mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, yaşanan sıkıntıların ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Muhtarlarla bir araya gelen ÇEDAŞ Yerköy İşletme şefi Koray Çelik, ‘Mahallelerdeki ve köylerdeki sıkıntıları bildiklerini ve çözüm noktasında ekipler tarafından çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Enerji sektöründe yaşanılan sıkıntıları en aza indirmek için tüm ekiplerimizle birlikte 24 saat kesintisiz hizmet vermek için var olduklarını söyleyen Çelik, “Mahallerimizdeki ve köylerimizdeki aydınlatma sorunları başta olmak üzere enerji alanında yaşanan sıkıntıları muhtarlarımız bizlere iletebilirler. Ben ve çalışma ekibi arkadaşlarımda zaman zaman mahalle ve köy muhtarlarımızı ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ediyoruz ve en kısa zaman zarfından sorun olan noktayı çözüyoruz. Bizlerin muhtarları toplamamızdaki amaç, sorunun içinde olan ve bizlere en ufak sorun olduğunda haberdar etmelerini bekliyoruz. Kısa zamanda çözülen arızalar sorun hem vatandaşın mağdur olmamasını ortadan kaldırır hemde bizlerin bir an önce sorunun büyümemesinde çözüm üretmemizde fayda sağlayacaktır” dedi.
Çelik, arıza sorunun anlık çözülmesi için cep telefon uygulaması olan whatsapp’dan grup kurarak hızlı çözüm üretileceğinin altını çizdi.
Muhtarlarda böyle bir toplantının hem köy ve mahallelerine hemde vatandaşların mefaatine olduğunu dile getirerek teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji