YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün “Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür” dedi

CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün “Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür” dedi

CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün, Çiçekdağı Askerlik Şubesi, Meteoroloji Müdürlüğü ve Adliye Sarayının kapatılmasına tepki gösterirken, ilerleyen günlerde de diğer resmi kuruluşlarının da kapatılacağını belirti
21062012chpÇiçekdağı İlçe halkının birlik ve beraberliğe çağıran CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün, “Çiçekdağı Mal Müdürlüğü ve Gelirler İdaresi Müdürlüğü haricindeki tüm birimleri kapatılacaktır” ifadelerinde bulundu.
Konu hakkında gazetemize açıklama yapan CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün, “1845 yılında Mecidiye ismiyle ilçe olan, 1930 yılında da Çiçekdağı ismini alan ilçemizin; 44 köyü, 2 kasabası,  7 mahalleden oluşan bir merkezi bulunmaktadır.
Toplam nüfusu 21 bin 059 dur. Tarihinde de Kurtuluş savaşı yıllarında Devletine sadık bir ilçe olduğunu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bizzat ilçeye gönderdiği telgrafta da anlaşıldığı gibi. Üniter Devlet yapısına bağlı, ülkesini canı pahasına koruyabileceğini kanıtlamış, Devletin çıkar ve menfaatlerini ön planda tutan insanlarından oluşan bu şirin ilçemizin resmi kurumları bir bir kapatılarak ilçemizin içi boşaltılmaktadır.
İlçe halkımızın da bildiği üzere; Askerlik Şubesi, Meteoroloji Müdürlüğü ve Adliye kapatılmış olup, son olarak ta Maliye Müdürlüğünün Gelirler Müdürlüğü haricindeki tüm birimleri kapatılacaktır. Bu gelişmelere duyarsız kalan AKP Milletvekilleri Muzaffer Aslan ve Başbakanın Baş Danışmanı olarak seçimlerde hem Çiçekdağılı, hem Akçakentliyim diyerek oyların %64,5 ini alan Milletvekilimiz Abdullah Çalışkan ilçemiz adına bu kötü gelişmelere göz yummakta ve AKP ilçe yönetiminden de hiç bir tepki gösterilmemektedir.
İlçemiz Esnaf Odası Başkanımızdan hariç hiç bir sivil toplum örgütleri ve mevcut Belediye Başkanlığımızdan da bu konuya ilişkin bir girişimde bulunulmaması bizleri ziyadesiyle üzdüğü gibi, ilçemiz geleceği adına da çok ciddi kaygılar doğurmaktadır.
Şimdi geldiğimiz bu noktada içi boşaltılmış bir Çiçekdağı, kendi kaderine terk edilmiş bu güzel ilçemize siyaset gözetmeksizin Çiçekdağı sevdalıları olarak bir araya gelip tekrar eski kurumlarımızı kazanmak adına tüm halkımızı üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesine inancımın tam olduğunu belirtir,  şahsım ve partim adına bu süreçte elimizden gelen gayreti göstereceğimizden tüm halkımız emin olmalarını ve bu mücadelede bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyorum.
İl ve ilçe Yönetimleriyle yaptığımız ayrı ayrı toplantılarda, ilimizde partimizin Avukatı sayın Şahin Kaymaz bey konunun hukuki boyutunu inceleyerek yasal olarak ne yapılabileceğini araştırması neticesinde HSYK’nın aldığı bu kararın Adalet Bakanlığından teklif gelmeden yapılamayacağını yani bunun siyasi iradenin bir kararı olduğunu anlamış bulunmaktayız.
Yine başa dönecek olursak, ilimiz AKP milletvekilleri bu karardan haberdar olmadıklarını söyleyemezler; ya bu konunun içeriğinden haberdar değiller, yada bilmelerine ragmen suskun kalmaya devam etmektedirler. Vekil olarak ilimizi temsil eden bu şahıslar herhangi bir hizmet getiremedikleri gibi, elimizdeki kazanımlarımızın alınmasına da göz yummaktadırlar.
İl Başkanlığında yaptığımız toplantıda Hukuki olarak ne yapılabilecekse; gerek imza kampanyaları, gerek kapatılan kurumlarımızın ayrı ayrı geri kazanımı için dava açımı yapılacaktır. Ayrıca siz değerli Halkımızın da tepkisini gösterebileceği Çiçekdağı’mız ilçe meydanında 29 Haziran 2012 Cuma günü Cuma Namazından sonra CHP İl Başkanımız sayın Yılmaz Zengin ve yönetiminin, partimiz genel merkezinden yetkililerinde katılacağı  ilçemiz adına tepki mitingi düzenleyeceğiz. Bu vesileyle tüm halkımıza duyurulur bu konuyla alakalı tüm görüş ve önerilerinize açık olduğumuzu belirtiriz.
Çiçekdağı’mıza sahip çıkacağınıza inancım tam olup, partili partisiz mitingimize tüm halkımızı davet ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür .”dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji