YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-1,25
CHP ilçe başkanlığı esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı

CHP ilçe başkanlığı esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı

CHP Yerköy İlçe Başkanlığı, koronavrüsle mücadele kapsamında ilçe merkezinde bulunan esnafına ve vatandaşlara maske dağıttı.
CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, Dünyada hızla yayılan koronavrüs le mücadele Türkiye çapında’da devam ederken, Yerköy’de de topyekün dayanışma içinde mücadele verdiklerini söyledi.
Ülke genelinde yaşanan vakaların gün geçtikçe umut verdiğini ifade eden Başkan Uyar, “CHP Yerköy ilçe başkanlığı olarak tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere bizlerde kayıtsız kalmazdık. Bu süreçte herkesin gücü ölçüsünde üzerine düşen görevi yapmasının büyük önem arz etmektedir. Bu amaçla bizlerde ilçe başkanlığı olarak yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında bugün ilçemizde 4 bin adet tıbbi maske dağıtımı yaptık. Maske dağıtımında ve temininde emeği geçen başta CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven beye, ilçe yönetimize teşekkür ederiz”dedi.
Uyar, Dünyanın ve ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, vatandaşların alınan tüm tedbirlere harfiyen uymasının önem arz ettiğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji