YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
CHP Kırşehir Milletvekili aday adayı Rifat Ertem, Çiçekdağı teşkilatı ile bir araya geldi

CHP Kırşehir Milletvekili aday adayı Rifat Ertem, Çiçekdağı teşkilatı ile bir araya geldi

CHP Kırşehir Milletvekili aday adayı Rifat Ertem, CHP Çiçekdağı İlçe Başkanı Yunus Bütün ve ilçe yönetimi ile yemekte bir araya geldi.
06032015chpCumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Rifat Ertem, yemek sonrası yaptığı konuşmada “7 Haziran’da ülkeyi biz yöneteceğiz” dedi.
Milletvekili Adayı Ertem,  çok sayıda vatandaşın katıldığı sohbet toplantısında seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı ve CHP iktidarı ile tükenmek üzere olan Türkiye’yi kurtaracaklarını anlattı.
CHP Milletvekili Aday Adayı Rifat Ertem, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Şehir şehir, ilçe ilçe, mahalle mahalle sokak sokak, ev ev gezerek bu hırsızları milletimize anlatın. Bu hırsızlarla mücadelede Cumhuriyet Halk Partisi kadar sizlere de görevler düşmektedir. Aday Adayı olduğum partim CHP’yi Çiçekdağılı vatandaşlar ve partimin üyeleri ile birlikte hep birlikte yukarılara taşıyacağız. CHP’nin bayrağı göklere çıkartacağız. Çiçekdağı’nda CHP kıvılcımı için İlçe Başkanımız Yunus Bütün’e ve yönetim kurulu üyelerimizle vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yönetim kurulu ve delegelerimizden 3 ay boyunca durmamalarını ve AKP iktidarının hırsızlıklarını anlatmalarını bekliyoruz. Kırşehir, 7 Haziran seçiminde bir kez daha demokrasi dersi verecek ve iktidarın kapısını bu seçimde açacak. 7 Haziran’da ülkeyi biz yöneteceğiz. Aksi halde ülkemiz altından kalkamayacağı bir kaosun ve yükün altına girecektir. Kırşehir’in tümünü gezme imkânım oldu. Büyük bir coşkuyla iktidara koşuyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji