YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı Belediyesi, çalışmalara hız verdi

Çiçekdağı Belediyesi, çalışmalara hız verdi

Baharın gelişiyle beraber,  Çiçekdağı Belediyesi çalışmalara hız verdi
11062012parkKış ayının etkili olması ile birlikte, yarım kalan yolların yapımına devam edeceğini ifade eden Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Önceden belirlediğimiz ve eksikliği hissedilen projelerimizi bir bir yapmaya devam ediyoruz.” dedi.
Deniz, “Fevzi Çakmak Mahallesi, Yeni mahalle ve Osman Şevki mahallelerimizde bulunan parklarımızdaki eskiyen ve zamanla kırılıp yok olmaya yüz tutmuş çocuk oyun grupları sökülüp atılarak yerlerine yeni ve modern oyun grupları kurulması noktasında çalışmalarımız sürmekte ve en kısa zamanda sonuçlanması için aralıksız çalışılmaktadır.
Parklarımızın daha sağlıklı ve daha güzel bir görünüme kavuşması için, öncelikle alt yapılarının düzenlenmesini yapan belediyemiz fen işleri nezaretinde park alanlarımızın altyapılarını tamamlamış,  Ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları yapmıştır.
Bir ilçenin olmazsa olmazlarında olan parklar konusunu 2009 yılından bu yana gündemimizden hiç çıkarmadık.
Amacımız her mahallemize  modern ve bakımlı parklar yapmaktır  Yenişehir mahallesinde yaptığımız  parkımız bizim için model teşkil etmektedir. Şu an itibariyle 3 mahallemizde aynı anda 3 adet park çalışmamız devam etmektedir.
Kısa bir zaman içerisinde tamamlanacak bu parklarımız mahalle merkezlerinde kurulmaktadır. Özellikle çocuklarımızın istifade edeceği   parklarımıza ailelerinde gönül rahatlığıyla gidebileceği alanlar olacaktır düşüncesindeyim. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji