YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Çiçekdağı Belediyesi Denetimler Sıkılaştırıldı

Çiçekdağı Belediyesi Denetimler Sıkılaştırıldı

Çiçekdağı Belediyesi tarafından çeşitli sektörlerdeki işyerlerine yönelik denetimler sıklaştırıldı. Çiçekdağı Belediyesi Başkanı İsmail Deniz ve Belediye Zabıta ekipleri gıda satışı yapan işyerleri denetlendi.
01032013cicekdagiÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Belediye Zabıta ekipleri, Çiçekdağı ilçesinde gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Zabıta ekipleri, Bakkal Marketler ve diğer işletmelerin denetimlerinin ilerleyen günlerde daha sıkı olacağını bildirdi.
Bakkal Marketler ve diğer işletmelerin çeşitli uyarılarda bulunan Deniz, katıldığı denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldığını ifade etti.
Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyerlerine uyarılarda bulunulduğunu ifade eden Deniz, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme noktasında asla taviz vermeyeceğiz.
Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı gördüğümüz eksiklikler konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyarıyoruz. Daha sonraki kontrollerimizde aynı durumla karşılaşmamız halinde gerekli yasal işlemleri yapıyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji