YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Çiçekdağı Belediyesi Haşerelere karşı kolları sıvadı

Çiçekdağı Belediyesi Haşerelere karşı kolları sıvadı

Çiçekdağı Belediyesi yaz ayının gelmesi ile birlikte, ilaçlama çalışmalarına hız verdi
11062012ilacÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Önümüzdeki sıcak yaz günlerinde yaşanması muhtemel olumsuzlukların başında gelen, sinek ve haşerelerin, insanlarımızı rahatsız etmemesi amacıyla her yıl yaptığımız larvayla mücadele çalışmalarımız bu yıl daha kapsamlı ve kesin sonuca gidecek bir şekilde 1 aydır devam etmektedir.”ifadelerinde bulundu.
Larvaların üreyerek çoğaldığı alanlar tek tek tespit edilip çalışmalarımız o yönde devam edeceğini ifade eden Deniz, “Çiçekdağı ilçemize bağlı Yeni Mahallede bulunan kanal boyu, kaplıca bölgemizdeki alanlar, TOKİ’den başlayarak Fevzi Çakmak mahallesi girişine kadar uzanan dere yatağı, çöp dökülen alanlar,  2 defa olmak üzer komple ilaçlanmıştır.
Bunlara ilaveten ayrıca bu yıl kanalizasyon bacalarına da larva yok edici son derece etkili tabletler konularak kesin çözüme gidilme noktasında ciddi çalışmalar yapılmıştır.
Belediye Başkanlığımızın, ehemmiyetle üzerinde durduğu konulardan olan sinek ve haşerelerle mücadele konusunda kesin sonuca gitme hususunda çok ciddi uygulamalar yapmıştır. Yinede sinek ve haşerelerin, eskilere nazaran çok azda olsa var olması nedeniyle, yaz ayların da bütün ilçe mücavir alanlarımızı Belediyemiz personel, araç ve gereçleriyle ilaçlayarak ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji