YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı belediyesinden canlı yayın projesi

Çiçekdağı belediyesinden canlı yayın projesi

Çiçekdağı Belediye başkanı İsmail Deniz, ilçede çeşitli projeler üreterek ilklere imza atıyor.
22092011kameraCanlı yayın yapan kameralar ve internet sayesinde tanıtım yapmaya planlayan Çiçekdağı Belediyesi, ilçenin farklı yerlerinden canlı yayın için kolları sıvadı.
Çiçekdağı Belediyesi internet sitesinden (www.cicekdagi.bel.tr) adresinden canlı yayınla ilçeyi canlı yayınla izlemek isteyenler için 24 saat canlı yayın izlettirmek için gerekli çalışmaların başladığını açıkladı. Başkan İsmail Deniz; Sıla hasreti çeken hemşerilerinin hasretini bir nebze giderebilmek için çalışmaların başladığını ifade etti.
Deniz, “Çiçekdağı İlçemiz, 24 saat kamera sistemi ile kayıt altına almayı hem de ilçemizin belirli noktalarına koymayı planladığımız, 24 saat canlı yayın kameralı sistem sayesinde gurbetteki vatandaşlarımız ilçemizi 24 saat takip etme imkânına kavuşturmayı ve gurbette yaşayan hemşerilerimizin memleket hasretliklerini bir nebze olsun gidermeyi planlıyoruz.
Çiçekdağı Belediyesi’nin internet sitesinin yenilenmesinin ardından şimdi de; sıla hasreti çeken hemşerilerinin hasretini bir nebze giderebilmek için ilçe merkezinde çeşitli noktalara yerleştireceği kameralarla 7/24 canlı görüntü yayını sunacaktır.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji