YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı Belediyesinden çocuklara tiyatro gösterisi

Çiçekdağı Belediyesinden çocuklara tiyatro gösterisi

Çiçekdağı Belediyesi ve İzmir Efsane Sahnesi Çocuk Tiyatro Grubu işbirliği ile düzenlenen çocuk tiyatrosu, Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezinde toplantı salonunda öğrencilere sunuldu.
14122011cicekdagİlköğretim 1., 2., 3., 4., 5. ve 6. sınıf öğrencileri için organize edilen İzmir Efsane Sahnesi “Süt ile Müt” Oyunu isimli çocuk tiyatrosu İzmir Efsane Sahnesi Tiyatro Grubu Sanatçıları tarafından oynandı.
Ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro gösterisine Çiçekdağılı öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Çiçekdağı Belediyesi tarafından 2011 – 2012 Eğitim – Öğretim Yılı hediyesi olarak sunulan gösteriyi öğrenciler ücretsiz izlediler.
İzmir Efsane Sahnesi Çocuk Oyunu öncesi öğrencilere çeşitli açıklamalarda bulunan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Çiçekdağı Belediyemizin kültürel faaliyetleri içerisinde önemli bir yere haiz olan tiyatro gösterisi sahnelediği eserlerle çocuklarımıza yönelik eğitici ve eğlendirici olmaları hasebiyle de öncelik taşımaktadır.” dedi.
Deniz, “Çiçekdağı Belediye Başkanlığımızın sosyal etkinlikleri çerçevesinde her yıl ilköğretim çağı çocuklarımız için getirttiğimiz tiyatro gösterileri bu yılda öğrencilerimiz tarafından büyük beğeniyle izlendi.
İzmir Efsane Tiyatro gurubu tarafından dört seans halinde 2 okulumuzda icra edilen ve konusu dürüstlük üzerine eğlendirici bir oyun olan “Süt ile Müt” adlı gösteri çocuklarımız tarafından beğeniyle izlendi.
Tiyatrolar bir sahne üzerinde belli eserlerin oynandığı veya doğaçlamaların yapıldığı en zor sanattır.
Canlı bir performans isteyen tiyatrolar oyunları, mahiyetine göre eğlendirici veya bilgilendirici olması nedeniyle hayatımızda olumlu izler bırakmaktadır. Belediye olarak bizler,  yılda bir veya iki defalığına da olsa ilçemizde bu tür eserlerin sergilenmesini bu vesileyle de çocuklarımızın tiyatroları tanıması ve sevmesi taraftarıyız. Bunu sağlamak amacıylada bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz Çiçekdağı Belediyesi Tiyatro Günlerini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız güzel olan her şey layıktır. Gelecek tiyatro günlerinde buluşmak üzere” dedi
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji