YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,69
Çiçekdağı belediyesinden gıda paketi dağıtıyor

Çiçekdağı belediyesinden gıda paketi dağıtıyor

Çiçekdağı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtıyor.
260702013yardimÇiçekdağı Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği yardım paketlerini dağıtmaya başladığını ifade eden Başkan İsmail Deniz, “Belediyemiz tarafından hazırlanan 500 adet Ramazan Paketi görevliler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.”dedi.
Ramazan ayı hayır ve bereket ayı olduğunu ifade eden Deniz, yardım etmenin daha çok önem arz ettiği bu mübarek ayda herkesin yardım etmesi gerektiğini söyledi.
Deniz, “Anne, baba, yetim, öksüz, muhtaç, fakir-fukara, komşu, arkadaş, yolcu ve kimsesizler. Belediye başkanlığımız bu çerçevede yaklaşık 500 aileye gıda yardımında bulunuldu.”dedi.
Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımız belediye görevlileri tarafından evlerinde ziyaret edildiğini ifade eden Deniz ‘ Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu mübarek günlerde, yardıma ve bakıma muhtaç kimseleri bulup gözetmek ziyaret etmek bizlerin bir görevidir diye düşünüyorum. Bu yıl Belediyemizin gücünün yettiğince 500 ailemize gıda yardımında bulunduk.
Yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ettik. Ramazan ayı boyunca da Allah’ın izniyle bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Özellikle yaşlı ve kimsesizleri ziyaret etmek onları hatırlamak ve unutulmuş olmanın hüznünü bir an olsun gözlerinden silmek insana sonsuz bir huzur vermektedir.  Ramazan ayını dolu dolu yaşamak ve yaşatmak insanın kendi elindedir.”şeklinde konuştur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji