YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı Belediyesinden Kutlu Doğum Haftası programı

Çiçekdağı Belediyesinden Kutlu Doğum Haftası programı

Çiçekdağı Belediye Başkanlı “Kutlu Doğum Haftası” programı gerçekleştirildi.
18042012cicekdag14 – 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” kapsamında Çiçekdağı Belediye Başkanlığı program düzenledi.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkez’inde gerçeklen “Kutlu Doğum Haftası programına, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, sivil toplum kuruluşları, parti başkanları ve çok sayıda ilçe halkının katılımları ile gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlanan gecede Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, yaptığı konuşmada Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun kutlu ve olağanüstü bir doğum olduğunu belirti.
Son dinin son peygamberi Hz. Muhammet (S.A.V) efendimizin ümmeti olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bu günün kutlanmasında bizleri yalnız bırakmayan siz katılımcıları ve bu programı organize eden herkesi canı gönülden kutluyor saygılarımı sunuyorum ifadelerinde bulunan Başkan Deniz’in konuşması sonrasında İlahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak tarafından çeşitli ilahiler seslendirildi.
“Kutu Doğum Haftası” programında ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak’ın söylediği ilahilere eşlik eden izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlerden kaçmadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji