YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Çiçekdağı belediyesinden sondaj çalışması

Çiçekdağı belediyesinden sondaj çalışması

Çiçekdağı belediye başkanı İsmail Deniz, “Çiçekdağı belediyesi tarafından 4 yıldır devam ettirdiğimiz ”su hayattır ”projesi kapsamında 3’üncüsü gerçekleştirdiğimiz su sondaj çalışmaları sonuçlandırıldı.”dedi.
12082013sondajÇiçekdağı belediyesi tarafından 4 yıldır devam eden “Su hayattır” projesi kapsamında 3’üncüsü gerçekleşen su sondaj çalışmaları sonuçlandırıldı.
80 metrede saniyede10 Litregibi sağlıklı ve temiz içme suyunun çıkarıldığını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Deniz, “4 Yıllık çalışmalarımızın ana konularından olan su çalışmalarımız neticesinde ilçemiz su sıkıntısı yaşamadı. 3 büyük su sondaj çalışmalarımız sonucunda alınan olumlu sonuçlar neticesinde İlçemizin su ihtiyacı tamamen giderilmiş durumdadır.
Aynı zamanda vatandaşlarımızın haklarının korunması ve su sıkıntısı yaşamaması amacıyla da özellikle yaz aylarında uygulamaya koyduğumuz kaçak suyla mücadele ekiplerimizce de mevcut sularımızın boş yere heba edilmemesi sağlanmıştır.”dedi.
Su hayattır sloganıyla ilçemizin su sıkıntılarını gidermek adına başarılı hamleler yapan Belediyemiz bundan sonrada ilçemize bu sıkıntıların yaşanmaması sağlayacaktır. Çalışmalarımız hep bu yönde devam edecektir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji