YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %-0,06
Çiçekdağı Belediyesinden Sünnet Şölen

Çiçekdağı Belediyesinden Sünnet Şölen

Çiçekdağı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel halde düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.
10082011sunnetÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, her yıl organize edilen şöleni, muhtarlarla koordineli hazırladıklarını belirterek, yapılan çalışmalarda ailelerin sünnet olacak çocuklarının tespit edildiğini kaydetti.
Deniz, “Belediyemizin sosyal faaliyetleri içerisinde önemli bir yere sahip olan ve her yıl düzenli olarak yaptığımız ve adeta gelenekselleştirdiğimiz sünnet etkinliklerimiz bu yıl da Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmiştir.” dedi.
Başkan Deniz, “Belediyemizin sosyal faaliyetleri içerisinde önemli bir yere sahip olan ve her yıl düzenli olarak yaptığımız ve adeta gelenekselleştirdiğimiz sünnet etkinliklerimiz bu yıl da Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmiştir. 47 Çocuğumuzun bu yıl ki etkinliklerimiz çerçevesinde sünnetleri yapılmıştır.
İlçemizde bulunan ve durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın çocuklarını her yıl olduğu gibi bu yılda sünnetlerini yaptırmış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Daha önceden de olduğu gibi, bu etkinliliğimizde amacımız çocuklarımızı teşhir etmeden,  bizzat evlerine giderek sünnetlerini gerçekleştirmek bu mutlu günlerinde yanlarında olmak istedim. 47 çocuğumuzun bu yıl kazasız belasız tertemiz hijyenik bir çalışma ortamında sünnetleri yapılmıştır.
Erkekliğe adım attıkları bu günde onlarla birlikte olmak beni son derece mutlu etmiştir.  İnşallah bundan sonraki yıllarda da sünnet etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir “dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Adeta Bir Ismail Nbsp

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Tebrikler başkan bu asil davranışınızla Çiçekdağ ve Yerköy Halkının gönlünü fethediyorsunuz.
    Allah yar ve yardımcınız olsun.

  2. SAMİMİ HİZMETLERİNİZDEN DOLAYI UNUTULMAZ HİZMETLER BIRAKACAGINIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM SİZİ YAKINEN TANIYAN BİRİ OLARAK ŞUNU İFADE EDİYORUM ÇİÇEKDAGLI HEMŞERİLERİMİZ ÇOK ŞANSLILAR SİZE BU KUTSAL GÖREVİ EMANET ETTİLER…DARISI İNŞAALLAH YERKÖYÜZ İÇİN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji