YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Çiçekdağı, İl atletizm seçmelerinde İl ikincisi oldu

Çiçekdağı, İl atletizm seçmelerinde İl ikincisi oldu

 Kırşehir il genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen atletizm yarışmasında Çiçekdağı Osman Şevki İlköğretim Okulu “İl İkinciliği”ni kazandı.
21032012cicekdagKırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Kampüs’ü Petlas koşu alanında düzenlenen yarışmada kız ve erkek, bin 500 ve 2 bin metre mesafeli koşuda Osman Şevki İlköğretim Okulu ikinci, Köseli İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
“Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında atletizm müsabakaları il ikincisi ve üçüncü olduklarını ifade eden Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Çiçekdağı İlçe seçmelerinde dereceye giren 6 öğrencimizden Çiçekdağı Osman Şevki İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Faruk Boran Kırşehir’de düzenlenen koşunda ikinci olurken, Köseli İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencisi Zilfi Cesur 3’üncülüğü kazanmışlardır.
Kız ve erkek öğrencilerimiz, Kırşehir’de düzenlenen “Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında bin500 metreve 2 bin metrede ilk üçe giren öğrencilerimiz, 1998 ve 99 doğumlu öğrenciler arasında 2 bin metrede koşusunda ikincisi olan 8. sınıf öğrencisi Faruk Boran ikinci, 2000 ve 2001 doğumlu kız öğrencilerimizden 6.sınıf öğrencisi Zilfi Cesur 3’üncü olmuşlardır.”
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Ilk

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji