YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı ilçesinde toplu iftar programı

Çiçekdağı ilçesinde toplu iftar programı

17062017iftar 1
Çiçekdağı ilçesinde, belediye tarafından toplu iftar programı düzenlendi.
İlçe meydanında gerçekleşen iftar programına, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş konuştu.
İftar programı öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Deniz, Ramazan ayı nedeni ile tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Cenab-ı Allah’ın  kabul etmesi temennilerinde bulundu.
Çiçekdağı Belediyesi olarak bu yıl ilk toplu iftar programı düzenlediklerini söyleyen Deniz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“2013 yılının sonlarından başlayıp ve 2014 yılının bahar ayında tamamlamış olduğumuz meydanımızda, Milli Bayramlarımızı, resmi törenlerimizi, sosyal ve kültürel etkinliklerimizi kutladık ve şimdide bu yıl ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programına ev sahipliği yapmaktadır. Belediye olarak ilçemize yol çalışması, doğal gaz çalışması ve birçok hizmetleri yaparak ilçe halkımızın huzuru ve mutluluğu için her şeyi yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bugün burada birlikte iftar yapmanın onurunu yaşamaktayız. Mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliğimiz nişanesi olan bu güzel toplu iftar programına teşrif eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sonucu ilçemize hizmet olarak yansıyor. Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.
17062017iftar

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji