YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı Kaymakamı Çanakkale Seramik Fabrikasını Ziyaret Etti

Çiçekdağı Kaymakamı Çanakkale Seramik Fabrikasını Ziyaret Etti

Çiçekdağı İlçe Kaymakam Muhammed Beşir Nursaçan, Yerköy İlçesinde faaliyet gösteren Çanakkale Seramik tesislerini ziyaret.
03012013cicekdagiÇiçekdağı Kaymakamı Muhammet Beşir Nursaçan, Yerköy’de bulunan Çanakkale Seramik Fabrikasını ziyaret ederek fabrika yetkililerinden çeşitli bilgiler aldı.
Kaymakamı Nursaçan ve Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Yerköy Çanakkale Seramik Fabrikası Müdürü Ekrem Demirarslan’ı ilk önce makamında ziyaret ederek, Fabrika hakkında çeşitli bilgi alış verişinde bulunuldu.
Daha sonra Nursaçan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan’ı, Çanakkale Seramik Müdürü Ekrem Demirarslan Çanakkale Seramik Fabrikasını gezdirerek fabrika hakkında bilgilendirdi.
Nursaçan, Çanakkale Seramik Müdürü Ekrem Demirarslan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, Çanakkale Seramik Fabrikasının Çiçekdağı ve Yerköy ilçe halkı için oldukça önemli bir noktaya sahip olduklarını ifade etti.
Çanakkale Seramik Müdürü Ekrem Demirarslan, ziyaretlerinden dolayı Çiçekdağı Kaymakamı Nursaçan ve Arslan’a teşekkürlerini sundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bilgi Ilk

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji