YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %0,86
  • BIST
    %-0,18
Çiçekdağı Kaymakamlığı AR-GE Birimi Kurdu

Çiçekdağı Kaymakamlığı AR-GE Birimi Kurdu

Sosyal sorumluluğu misyon edinen Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan öncülüğünde, Çiçekdağı’nın ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınma ve gelişmesine yönelik araştırma ve çalışma yapmak, proje geliştirmek üzere AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) Proje Koordinasyon Birimi kuruldu.
18112014bulutBirimde Çiçekdağı Belediyesinden Hasan Yılmaz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünden Serap Şahin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Selçuk Yoğurtçu, Çiçekdağı Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Bulut ve İlçe Öğretmenlerinden; Filiz Duman, Alper Erdal, Ali Dirican görev aldı.
Proje Koordinatörü ve Çiçekdağı Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Bulut, proje ekibi olarak ilçenin gelişiminde önemli bir adım attıklarını söyledi.
AR-GE biri olarak çalışacaklarını belirten Bulut, şunları söyledi:
“Proje ekibi olarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına böyle bir birimde görevlendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AR-GE birimi olarak çalışmalarımızı sosyal sorumluluktan ziyade sosyal bir görev olarak algılıyoruz. İlçemizin böyle bir birime ihtiyacı vardı. Toplumsal sorunları herkes görür, duyar fakat bireysel çözüm üretemez. Üretse dahi tek renkli olur.”
Birimin çalışmalarına değinen Abdullah Bulut “Öncelikle gözlemlediğimiz ihtiyaçların yanı sıra Çiçekdağı genelinde anket uygulayarak; Çiçekdağlıların beklentileri, ihtiyaçları, sorunları ve yapılacak olan faaliyetlere karşı tutumları hakkında fikir edinmeye çalıştık. Anket sonucu ilçemizin gereksinimlerini tespit ettik. Gereksinimlerden hareketle projelerimizin kağıt üzerinde olan afaki fikirlerden ziyade uygulanabilir olmasına özen göstereceğiz. Şu aşamada üç tane hibe destekli proje başvurusunda bulunduk, değerlendirilmesini bekliyoruz. Aynı zamanda çevre bilinci oluşturmak adına projeler hazırladık. Proje birimi olarak tüm Çiçekdağılılar adına, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden ve Çiçekdağı’n gelişmesini vazife edinmiş Sayın Kaymakamımız Yusuf Turhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çiçekdağı’mızın refahını artırmayı hedeflemiş durumdayız. Olumlu dönütler alacağımızdan eminiz. Çünkü hareket noktamız Çiçekdağı’mız. İlerleyen zamanda inşallah projelerimizle daha çok yere alacağız”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji