YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Çiçekdağı köylere hizmet götürme birliği seçimi yapıldı

Çiçekdağı köylere hizmet götürme birliği seçimi yapıldı

Çiçekdağı İlçe Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis üyeleri seçimi yapıldı.
17032012cicekdagÇiçekdağı Kaymakamı Yunus Kalaycı başkanlığında, Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çiçekdağı İlçe Özel İdare Müdürü, İl Genel Meclis üyeleri, çok sayıda köy muhtarları katıldı.
Kaymakam Kalaycı, 2011–2012 yılı tahmini gelir gider bütçesi hakkında bilgi verirken, tahmini bütçe, muhtarların oylarına sunuldu.
Köy muhtarı ve İl Genel Meclis üyeleri, tek sandıkta oy kullanırken, Seçim sonucunda Mahmutlu Köyü Muhtarı Mehmet Akgül ve Safalı Köyü Muhtarı Mehmet Bektaş, Çiçekdağı Köylere Hizmet Götürme Birliğine üye olarak seçildi.
Sonuçların açıklanmasının ardından değerlendirme yapan Çiçekdağı Kaymakamı Yunus Kalaycı, birlik seçimine katılan Köy muhtar ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür ettiğini belirterek Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görev yapmak için seçilen yeni üyeleri tebrik etti ve hayırlı çalışmalar dileğinde bulundu.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji