YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
Çiçekdağı MEB’den yılsonu toplantısı

Çiçekdağı MEB’den yılsonu toplantısı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, okul ve kurum müdürleri ile yılsonu değerlendirme toplantısı yaptı.
05072013mebÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul ve Kurum Müdürleri Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ın başkanlığında Müdür odasında yapıldı.
Toplantıya 16 Okul ve Kurum Müdürü katılırken, toplantıda 2012/2013 eğitim öğretimin yılının genel bir değerlendirilmesi yapılırken, 4+4+4 sistemi uygulama ile ilgili yapılan çalışmalarda gelinen son durumlar görüşüldü.
Toplantıda konuşma yapan Arslan, “Köy ve kasabadaki okullarının 5 yıllık öğrenci durumu. 2012/2013 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitimin genel bir değerlendirilmesi ve 2013/2014 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitim planlaması ile ilgili çalışmalarda gelinen son durumun görüşülürken. Yaz tatili boyunca okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması, okulların ihtiyaç ve onarım durumları. Ortaöğretim kurumlarında LYS sınavı ve ortaokullarda SBS sınavlarının değerlendirildi.
2012/2013 eğitim öğretimin yılında İlçemizde yapılan kültürel sosyal ve sportif faaliyetler, Halk Eğitimi Merkezi Kursları, ilçemizde okuma bilmeyenlerin kontrolü ile ilgili yapılan çalışmaların genel durumları ele alındı.
İlçemizde öğretmen ve personelin göreve başlama ve görevden ayrılma işlemlerinin zamanında yapılması ve bildirilmesi, aday memur ve aday öğretmenlerin iş ve işlemleri, terfi ve izin işlemleri gibi çalışmaların yanı sıra Okul ve Pansiyon Öğrenci Kontenjanlarının Belirlenmesi, Norm kadro güncellenmesi. Okullarda yıl sonu iş ve işlemlerinin üzerlerinde çeşitli çalışmalar müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ele aldık.
2012/2013 eğitim öğretimin yılının eğitim-öğretimde karşılaşılan problemler ile kurum denetim raporlarında eksik olarak belirtilen hususların giderilmesi. Görüşülmesi gereken diğer konuların gündeme alınarak görüşülmüştür.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji