YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ın Yılsonu Mesajı

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ın Yılsonu Mesajı

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan,  2012–2013 eğitim ve öğretimin sona ermesi sonrası yılsonu mesajı yayınladı.
15062013arslanArslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili öğrenciler, değerli eğitim yöneticileri ve öğretmenler, kıymetli veliler, bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Yorucu ve yoğun geçen bir yılın ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşamaktayım.
Sevgili öğrencilerimiz; sizler de bir yıl boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve uzun bir tatili hak ettiniz. Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımamaktadır, sporda, sanatta ve kültürel alanda gösterdiğiniz her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimidir.
Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış, mutlu ve huzurlu fertler olarak yetişmeniz içindir. Karne heyecanını yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi beklediği notu alamayanlar da olacaktır. Netice ne olursa olsun Hayat Devam Ediyor. Öğretmenleriniz, velileriniz olarak sizlerden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz.
Tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, seyahat ederek, yeni yerler, yeni insanlar tanıyarak, eğlenerek, spor yaparak ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi öneriyor ve hepinize iyi tatiller diliyorum.
Değerli yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz; düşünen, sorgulayan, üreten, kültür ve öz değerlerini yaşatan, örnek davranış sergileyen bir nesil için onurlu ve kutsal görevinizi bir eğitim öğretim yılında daha tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bir çocuğun dahi feda edilemeyeceği inancıyla yürüttüğünüz bu kutsal çabadan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Geleceğin büyüklerini yetiştiren sizlerin destekleri ile yalnız kalmayacaklarına inanıyor, sizlerle bu kutsal görevde, daha güzel bir gelecek için yan yana yürümekten onur duyduğumu bilmenizi istiyor ve sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
Kıymetli veliler; çocuklarımız için büyük fedakârlıklar yaptığınızı biliyorum. Karnenin çocuğun performansı kadar anne ve babanın, hatta çocuğun okul ve öğretmenleri arasındaki ilişkilerinin de bir yansıması olduğunu bilmeniz isterim. Tatilde çocuğunuzun dinlenmesine izin verin. Hayatta başarısını gösterebileceği, başka alanlar da olduğunu fark etmesine imkan tanıyın, başka yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olun.
Onları hayata hazırlama sürecinde doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğimize inanıyorum. Başarının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, sonucu ne olursa olsun o yavrularınızı seveceğinizi vurgulayın Çocuklarınıza yanlarında olduğunuzu hissettirin. Sizlerin bilgiyi günlük hayatında kullanma ve bilgiyi üretme yolunda çocuklarımıza doğru rehberlik etmemiz gerekiyor.
Sizlerin bu önemli görevde hep bizlerin yanında olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlık, esenlik ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji