YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı MYO’da Devir Teslim Töreni Yapıldı

Çiçekdağı MYO’da Devir Teslim Töreni Yapıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Melsek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, görevini Yrd. Doç. Dr. Abdullah Aydın’a teslim etti.
04062014myoÇiçekdağı Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen devir teslim törenine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener, Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri, idari personel ve yardımcı hizmetlerde bulunan personel katıldı.
Devir Teslim töreni öncesi konuşma yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener, Bugün yeni bir başlangıç için bir araya geldik. 2011 yılından bugüne kadar Çiçekdağı Meslek Yüksek Okul Müdürlüğü görevini Yrd. Doç. Mustafa Özduran yürütüyordu ve bugün yeni bir Bayrak değişimi ile Çiçekdağı Meslek Yüksek Okul Müdürlüğü görevi Yrd. Doç Abdullah Aydın’a verildi. Görev süresi boyunca önemli olan iyi izlenim bırakmak, güzel çalışmalara imza atmaktır. Eski Okul Müdürümüz Mustafa Özduran’ın 3 yıllık görevi süresince iyi çalışmalara imza attığına inanıyoruz.” Dedi.
Erener, Çiçekdağı Meslek Yüksek Okul Müdürlüğü görevine getirilen Abdullah Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi.
Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu görevini devreden Özduran, Yeni MYO müdürümüz İlçemize ve okulumuza özverili bir şekilde çalışacaktır. Akademik ve bilimsel olarak hizmet edeceğine inanıyorum. Ben 3 yıllık süre zarfında elimden geldiği kadar hizmet vermeye çalıştım. Kaldığımız yerden yeni Müdürümüz Abdullah Aydın Bey devam edecek. Bana bu zaman zarfında yardımcı olan personelime ve Çiçekdağı halkına teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” dedi.
Yeni Müdür Yrd. Doç. Dr. Abdullah Aydın ise, Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini en iyi şekilde yürütmeye çalışacaklarını belirterek, Okulumuzun başarı seviyesini daha da artırmak için hep beraber çalışacağız.” Şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Eski Müdür Mustafa Özduran’a plaketini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener ve Yeni  Okul Müdürü Abdullah Aydın takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji