YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı TEOG’da üstün başarı gösterdi

Çiçekdağı TEOG’da üstün başarı gösterdi

Çiçekdağı ilçe milli eğitim müdürlüğünden  2. TEOG sınavında büyük başarı.
15072015teogÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında 29/30 nisanda yapılan 2. TEOG sınavında il genelinde yapılan değerlendirme sonucunda Çiçekdağı ilçemiz büyük bir başarı göstererek  TEOG’da il ikincisi olduğunu söyledi.
Geçen yıl 2. TEOG sınavına giren öğrencilerin ortalama başarısı 385.890 puan iken,  bu öğretim yılı 2.TEOG başarı puanı 428.490 puana yükselerek 43 puana yakın bir puan artışı sağlandığını ifade eden Arslan, “İlçemizin 2014/2015 1. TEOG puanı 384,831 puan; yine bu öğretim yılında 1.TEOG sınav sonucuna göre il ortalaması 429.099 puan,  Merkez ilçe ortalaması ise 445.616 puandır. 1. TEOG sonucuna göre il ortalaması ile ilçemizin puan farkı 44.268 puan, merkez ilçe ortalaması ile puan farkı ise 60.785 puan iken 2. TEOG sınavında ilçemiz 428.490 puan ortalaması ile il ortalaması puan farkını 7.94 puana, merkez ilçe puan farkını ise 21.126 puana düşürerek başta Mucur ve Kaman ilçeleri ile birlikte tüm ilçeleri geçerek il ikincisi olmuştur. Yine ilçemiz öğrencileri 2. TEOG sınavında Fen Bilgisi, İnkılap tarihi ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden aldıkları puan ile il ortalamasının üzerine çıkmıştır. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit ARSLAN “2014-2015 eğitim öğretim yılında ilçemizde 208 öğrenci TEOG sınavına girmiş ve  Kırşehir ili genelinde yapılan değerlendirme sonucunda  ilçemiz 2. TEOG sınavında il ikincisi olmuştur. İlçemizde 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. dönem başında öğrencilerimize yönelik 5 ortaokulumuzda 375 öğrenciye yönelik destekleme ve yetiştirme kursu açtıklarını,  Açılan bu kurslarımız eğitim öğretim yılı boyunca hem müdürlüğümüzce, hem de İlçe Kaymakamımızca  sürekli ve düzenli olarak ziyaret edilip, eğitim çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Çiçekdağı Kaymakamımız Yusuf TURHAN bey hem öğretmenleri, hem de öğrencileri maddi ve manevi yönden desteklerini esirgemediklerini, kursa devam eden öğrencilere eğitim materyali desteği verildiğini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kurslara katılan öğrencilerin başarı istatistiklerini yakından  takip ettiklerini ve hem okul müdürlerini, hem de öğretmenler  ile sürekli iletişim halinde olduklarını, yapılan sistemli ve azimli çalışma sonucunda güzel ilçemiz Çiçekdağının 2014-2015 eğitim öğretim yılı sonunda il bazında TEOG sınavlarında 2. sırada yerini alarak hem velilerimize, hem eğitim çalışanlarına hem de öğrencilerimize  haklı bir gurur yaşatmıştır. Bize bu gururu yaşatan işin bizzat başında olan ve bütün fedakarlıklarıyla canla başla çalışan okul idareci ve öğretmenlerimize, her daim verdiği maddi ve manevi destek ile öğrencilerimizin değerli velilerine, yıl boyunca yılmadan, usanmadan çalışıp bu başarıyı hak eden ilçemizi birinciliğe taşıyan öğrencilerimize ve başta ilçemiz eğitim öğretiminin başarısı için her türlü desteği bizlerden esirgemeyen  sayın Kaymakamımız Yusuf TURHAN beye teşekkür eder bu başarılarımızı daim olmasını dilerim” diye konuştu.
“İLÇEMİZİN BAŞARI ÇITASI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK”
Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada başarı çıtasını yükseltmek için ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan  “Bundan sonra da önümüze yeni hedefler koyarak, geçmişin muhasebesini yapıp, artı ve eksilerimizi değerlendirerek bir tek öğrenciyi dahi ihmal etmeden, karakter ve kişilik eğitimlerini işin merkezine koyarak, ülke genelinde en iyi yerlerde rekabet anlayışı ve amacıyla, alınan başarılı sonuçların motivasyonu ile ilçemizi ve ilçemizin istikbali olan gençlerimizi en iyi yerlere taşıyacağımızdan hiç kimse şüphe duymasın. Bu konuda bizler milli eğitim teşkilatı olarak öğretmenlerimize ve işin merkezinde olan öğrencilerimize güvenimiz ve inancımız  tamdır”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji