YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %0,80
Çiçekdağı ve Köseli’de MHP Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Çiçekdağı ve Köseli’de MHP Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Çiçekdağı ilçesi ve Köseli Beldesinde, MHP Seçim İrtibat Büroları düzenlenen törenle açıldı.
MHP, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını yürütmek üzere Çiçekdağı ve Köseli Beldesinde seçim bürosu açtı.
Açılışta konuşan MHP Yozgat Milletvekili Etem Sedef, 24 Haziran seçimlerinde tüm MHP ekibi olarak Çiçekdağı ve Köseli’de tek tek evleri dolaşacaklarını ve çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.
Milletvekili Sedef şu ifadelerde bulundu:
“Bugün bizim için çok önemli bir gün. 31 Mart yerel seçimleri için start verdiğimizde bir söz söylemiştik: ‘Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırşehir’de çıtasını yükselterek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırşehir’de büyük bir zafer kazanacağını inancındayız. Bugün burada açılışını yapmış olduğumuz seçim irtibat büroları ilçemize ve beldemizi hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Belediye Başkan Adayı İsmail Deniz ise, iki dönemdir belediye başkanlık görevini yürüttüğünü ve ilçeye birçok kazanımlar sağladığını ifade etti.
Deniz konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Onurluca yapmış olduğum 8 yıllık ilçe başkanlığı görevimin ardından, 2009 yılında karşınıza ‘’gönül Birliğine Merhaba’’ diyerek belediye başkan adayı olarak çıktım.
Sizlerin güveni, desteği,parti teşkilatımın gayreti, duruşu ve yüce yaradanın nasibi ile şükürler olsun, belediye başkanı seçildim.
2014 yılına kadar olan, 5 yıllık görev süremde acil ihtiyaç sıralamasına göre vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getirdik.
‘’ilçemizde izimiz var; size karşı yüzümüz var’’ Anlayışıyla 2014 yılında yeniden aday oldum ve hep birlikte ‘’ gönül birliğine devam dedik’’ Elhamdülillah yeniden belediye başkanlığına beni layık gördünüz. bizlerde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ettik.

  1. dönemde edindiğimiz tecrübelerle daha hızlı etkin ve verimli bir hizmet süreci yaşadık.

Sevgili hemşehrilerim, Çiçekdağımız  1915 yılında ilçe oldu. Ben ilçemizin 20.  belediye başkanıyım…  buradan daha önce ilçemize  hizmet eden bütün belediye başkanlarıma teşekkür ediyor, ölenlere Yüce Allahtan Rahmet, hayattakilere sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.
Değerli Hehşehrilerim, 3. dönem demek tecrübe ve deneyim demektir, 3. dönem demek güven ve istikrar demektir. 3. dönem demek şehr-i emin’in  ta kendisi demektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2024 arası belediye başkanlığı görevine sayın genel başkanım Dr. Devlet BAHÇELİ bey’in taktiri ile Mensubiyetinden şeref duyduğum siz değerli Çiçekdağılı hemşehrilerimin güveni ve oluruyla, il ve ilçe teşkilatlarımın sonsuz destekleriyle yeniden aday oldum. Şahsım olarak bu vesileyle herkeze teşekkür ediyorum. Peki hep birlkte ne diyoruz. ‘’gönülden hizmete devam diyoruz.’’ Kıymetli hemşehrilerim, Hayallerimi sizin hayal ve isteklerinizle birleştirip hizmet mücadelesi yapmaya çalıştım. Yani, ‘’Hayalleri projelere projeleride hizmete dönüştürdük.’’ Neydi bu hayaller. Boyalık mahallesi ilçemizin doğuş yeridir. Burasının yaşaması lazım dedik. Kredi yurtlara bağlı 300 kişilik öğrenci yurdunun buraya yapılmasına vesile olduk. (ki buraya 4700 m2 arsa bağışladık.) Ahi evran üniversitesi meslek yüksek okulunun buraya yapılmasına öncülük ettik(ki burayada 6500 m2 arsa bağışı yaptık.) Ve ikinci etap toki yapılmasını sağladık. 3. Etap toki yerinide hazırladık. Neydi hayallerimiz, Yenişehir Mahallemizde, ilçe Emniyet binamızın alt bölgesine bir cami yapılmasına öncük etmekti. Çok şükür ilçemizin ilk çifte minareli camisinin yapılmasına rehberlik ettik. Sevgili hemşehrilerim, Her mahalleye en az 1 park projesiyle yola çıktık.
Fevzi Çakmak Mahallesi; Çanak pınar köyü Şehidimiz Şht. Uzm. Onbaşı Asaf İleri Parkı, Veletli köyü  Şehidimiz Afrinde şehit olan  Koray Karaca Parkı, Çopraşık köyü  şehidimiz  Özel Harekat Polisi  Osman Belkaya Parkı, Egerci köyü şehidimiz Şht. Jandarma Er İdris Aydoğdu Parkı, Muhtar Duran Çelebi Parkı, Muhtar Ziya Doğan Parkı.
Yeni Mahalle;  Akbıyık köyü Şehidimiz Şht. Piyade Er Vahap Akbıyık Parkı, Beşikli Köyü Şehidimiz Şht. Er Yunus Emre Duran Parkı, Çopraşık köyü Şehidimiz Şht. Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar Parkı.
Fatih mahallesi;  Fatih Mahallesi Şehidimiz Şht. Piyade Onbaşı  Muhammet Ali Ocak Parkı.
Boyalık Mahallesi; Başkan Hüseyin Sayıcı Parkı, Çiçekdağı Şehitler Ormanı.
Osman Şevki Mahallesi; Başkan Mehmet Aydın Parkı.
Çepni; Çepni Mesire Alanımız
Bağlarbaşı Mahallesi; 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Tepesi
Yenişehir Mahallesi; Tepecikli Şehidimiz Şht. Piyade Komando Onbaşı Bekir Korkmaz Parkı
Zahidem Parkı; İlçemiz Yeni Şehir Mahallesinde, İçerisinde Yürüyüş Yolu ,Çoçuk Oyun Grupları , Egzersiz Spor aletleri, Kamelyaların ve Kafenin bulunduğu,  Açık ve Kapalı Dinlenme yeri bulunan , 19.000 m2 büyüklüğünde ilçemizin tamamına hitap edecek Zahidem Parkı halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Neydi hayallerimiz, İlçemizin şehir meydanı yoktu.
Malumunuz şehirler meydanlarla genişler ve büyür diyerek çoğu vilayetlerde olmayan sizlere yakışır bir  şehir meydanı yaptık ve çopraşıklı şehit yüzbaşı ersan dağ kardeşimizin ismini verdik.
Neydi hayallerimiz, İlçemizin tamamına doğalgaz vermekti. Çok şükür ilçemize yaptırmış olduğumuz hali hazır sayısal harita sayesinde sadece 20-25 ev harici %100 üne doğalgaz verimini sağladık.
Neydi hayalimiz, Yozgat musabeyli tatlı su projesine dahil olmaktı 2009 yılının 10. Ayında müracat ettik ve yozgat içme suyu birliğine üye olduk. İnşallah bu sene ihalesini verdiğimiz DSİ tarafından bağlantısı sağlanacaktır. Eksik kalan değişmesi gereken 7.500metre su hattı çektik. Yine alt yapı çalışması olarak 8.000 metre kanalizasyon hattı çektik.
Neydi hayalimiz, İmardaki yollarımızın tamamına yakın kısmını kilitli parke yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar 430.000 m2 yol yapmış bulunmaktayız çok şükür. Kıymetli hemşerilerim ve gönüldaşlarım, En önemli hayalerimizden biriside şuydu, İlçemiz Fevzi Çakmak ve Fatih Mahallesi 40 yıldır çözülemeyen ki dava 1978 yılında açılmış olan tapu problemlerine Allahın izniyle son veriyoruz. %60 ını bitirdik. Fevzi çakmak Mahallesi 103 ada parsel 2, Fevzi çakmak Mahallesi      107 ada parsel 1, Fatih Mahallesi 104 ada parsel 23, Olmak üzere toplamda 230 tapumuz kesilmiş olup; teslimini belediye olarak aldık. 2-3 hafta içerisinde törenle teslim edeceğiz inşallah. Tabi burda 103 ada parsel 1 yani fevzi çakmak mahallesi üst kısmıda tapu probleminin çözülmesini bekliyor. Kısmet olursa orayada yine 2-3 hafta içerisinde müracaat dilekçelerini alıp başlayacağız. Şimdi 2019-2024 döneminde yapacaklarımız. Kıymetli Hemşehrilerim  Sevgili Gönüldaşlarım, Hiç kimse merak etmesin önce Allah Sonra Genel Başkanım Dr. Devlet BAHÇELİ beyin ve ittifakımızın destekleriyle ilçemizde daha etkin, daha imkanlı bir hizmet akışı olacaktır. Hiç kimse merak etmesin, Bizleri zayıflattıp hizmetlerimizi yok gibi göstermek ve hareketimizi zayıflatmak için bin bir çaba ile yalanlar söyleyip bir çok iftira atanlar başarılı olamamışlardır.
Onlar iftira attıkça, Onlar yalan söyledikçe, Onlar hizmetimizi görmezden geldikçe, Çiçekdağı halkı doğrunun ve kendisine hizmet edenin arkasında kenetlendi. Onlar iftira attıkça biz büyüdük. Onlar iftira attıkça biz daha çok kenetlenip güçlendik. Bundan sonra dahada büyüyerek daha güçlü olarak sizlerle birlikte belediyemizi yönetmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle herzaman her şekilde yanımda olan Başta ailem olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize İl ve ilçe başkanlarıma bütün teşkilat arkadaşlarıma, belediye personelime ve siz değerli gönüldaşlarıma kıymetli çiçekdağlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allahım Hepinizden Razı Olsun. Sizleri saygı sevgi ve hürmetle  selamlıyorum. Allah’a emanet olun”dedi.
Köseli Belediye Başkan Adayı Bekir Yılmaz’da beldenin sorunlarını bir bir çözdüklerini gerek çalışan olsun gerekse hiçbir kişinin belediyeden alacağı olmadığını söyledi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında belediye başkanı adayları yapacakları projeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
Seçim bürosunun açılışlarına, MHP Yozgat Milletvekili Etem Sedef, MHP Kırşehir İl Başkanı, belde, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji