YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,35
  • BIST
    %-1,59
Çiçekdağılı öğrenciler Ankara’yı gezdi

Çiçekdağılı öğrenciler Ankara’yı gezdi

Çiçekdağı Kaymakamlığı Ar-Ge birimi “Bozkır’ın Çiçekleri Başkent’te açıyor” proje kapsamında öğrencileri Ankara’ya götürdü.
21112014argeProje Birim Görevlisi Filiz Duman, “Bozkır’ın Çiçekleri Başkent’te açıyor” projesi kapsamında ilçesinde eğitim gören 35 öğrenciyi günü birlik Ankara’ya götürdüklerini söyledi.
Duman, günü birlik gezide öğrencilerin, Anıtkabiri, TBMM ve onlarca sürüngenlerin ve çeşitli balıkların yer aldığı akvaryumun gezdirildiğini ifade etti.
Projenin sağlıklı yürütülmesi ve öğrencilere rehberlik etmeleri için birim görevlilerinden birkaç kişilik grup öğrencilere eşlik etini ifade eden Duman, şu şekilde konuştu:
“İlçe Kaymakamlığımız Ar-Ge biri tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrencilerimizi Ankara’ya götürdük. Bu gezideki, amacımız çocuklarımızın milli manevi değerlerinin yükselmesine katkı sağlamak, çocuklarımızın gezip görerek daha etkili öğrenmelerini desteklemek ve bu tarz etkinlikler öğrencilerimizde motivasyon yaratacağından başarılarına katkıda bulunmaktı. Aynı zamanda başarılı ve muhtaç olan öğrencilerimizi ödüllendirmekti. Amacımızı gezi esnasındaki gözlemlerimizden ve sonrası aldığımız dönütlerden gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Öğrencilerimiz Anıtkabir ve TBMM ziyaretinde tarihimizi yakından öğrenme, anlama imkanı buldular. Sonrasında düzenlediğimiz Sosyal faaliyetle ise keyifli zaman geçirerek yalnızca belgesellerde görebileceği canlıları yakından tanıdılar. Projemiz çocuklarımızın eğitimine katkı sağlarken aynı zamanda onlar için birer motive oldu. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji