YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %1,33
  • BIST
    %-0,06
Çiçekdağılı öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Çiçekdağılı öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü “Kuruluştan Kurtuluşa” projesi kapsamında öğrencilere gezi düzenledi.
18062014geziSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur,  “Kuruluştan Kurtuluşa” projesi kapsamında öğrencilere Söğüt, Bilecik, Bursa, Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenlediklerini söyledi.
Gezilerin, öğrencilerin milli duygularını güçlendirmek, onlara şanlı bir tarihe sahip olmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşatmak için böyle bir gezi düzenlediklerini ifade eden Yağmur, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü olarak öğrencilerimize, Bilecik, Bursa, Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenledik. Gezimizin amacı, çocuklarımıza milli duygularını güçlendirmek, onlara şanlı bir tarihe sahip olduğumuz düşüncesini aşılamak, yurdumuzu düşmanlardan koruyabilmek için milletimizin ne gibi fedakârlıklar verdiğini kavratmak amaçlarına uygun olarak Çiçekdağı ilçemizde eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize Çanakkale ve Bursa gezisi düzenledik” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji