YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda 24 Derslikli Okulun İnşaatı Devam Ediyor

Çiçekdağı’nda 24 Derslikli Okulun İnşaatı Devam Ediyor

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, 24 derslik Osman Şevki ortaokulu binası inşaatının çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.
26082013dersArslan, “2012–2013 Eğitim öğretim yılında yatırım programına alınan eski Jandarma Karakolu arsasına yapılan 24 derslikli Çiçekdağı Osman Şevki Orta Okulu binası inşaatının yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor.
İlçe merkezinde 16 derslikli İMKB Atatürk İlköğretim Kurumu ile ayrıca 8 derslikli Osman Şevki İlkokulu binasının mevcut olduğunu, 6287 sayılı 12 Yıllık Kademeli Eğitim Kanunu yani 4+4+4 eğitim sistemi uygulamasına geçilmesi ile birlikte ilçe merkezindeki mevcut bu iki okulumuzdan birisini ilkokul, diğerini ortaokul yapmak istediklerini, Osman Şevki İlkokulu binasının yetersiz olması nedeniyle Çiçekdağı Osman Şevki Ortaokulu binasının yatırım programına alındı. Ve ihalenin 1 milyon 674 bin TL’ye Kayserili Gürdağ şirketinde kaldığını ve bina inşaatının çok hızlı bir şekilde yapıldı.
Bu binanın 4 yüz günlük yapım süresi var. Şirket sahipleri ödenekte sıkıntı olmaz ise daha erken yapılıp teslim edileceğini belirtiyorlar.2014/2015 eğitim öğretim yılanda bina yapıldığı takdirde ilçe merkezinde bir ilkokul birde ortaokul olacak. Merkeze yakın olan İlkokul/ortaokul taşımalarının tamamını bu iki okula taşıyacağız. Ayrıca Çiçekdağı ilçesine bağlı olup Akçakent ilçesi Mahsenli Beldesine taşınan Çubuktarla, Kırdök ve Halaçlı köyündeki öğrencilerimizi de bu okullara taşıyacağız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Arslan Dedi Erken Etti Imkb

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji