YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %0,51
Çiçekdağı’nda Atamız unutulmadı

Çiçekdağı’nda Atamız unutulmadı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün vefatının 74. yıl dönümünde bütün yurtta olduğu gibi Çiçekdağı’nda da anma törenleri yapıldı
1411201210kasimAtatürk anıtının önünde yapılan törene ilçe protokolü, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk anıtına konulan çelenklerin ardından, anma programı çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı program Halk Eğitim Merkezinde sunuldu.
Günün mahiyetine binaen konuşma yapan Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 74’üncü yıl dönümü münasebeti ile toplandıklarını ifade den Nursaçan, “Kemal Atatürk’ün eserleri olan ilke ve inkılâpları sayesinde bizler bu ülkede hür ve demokratik bir şekilde yaşıyoruz. Onu anlamak ve yaşamak ancak ve ancak onun söylemleri ve yaptıklarını idrak ederek olacaktır.
Bizler yöneticiler olarak kurduğun bu ülkeyi modern memleketler seviyesine getirmedikçe sana layık olmadığımızın bilincindeyiz. “dedi.
 Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji