YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda bilgi kültür yarışması yapıldı

Çiçekdağı’nda bilgi kültür yarışması yapıldı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ortaokullar Arası Hz. Peygamber (S.A.V)’in hayatı konulu bilgi kültür yarışması yapıldı.
08042015nebiÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe merkez, köy ve kasabalarda bulunan öğrencilerin yarıştığı Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)in hayatını konu ödüllü “Bilgi Kültür Yarışması” düzenledi.
Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak” konulu bilgi-kültür yarışması ilçe halk eğitim merkezi konferans salonunda gerçekleşen yarışmaya Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan, Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
Bilgi kültür yarışması öncesi açılış konuşması yapan Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, “Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde böyle bir yarışma düzenlemek istedik. Düzenlenen bu yarışmada Peygamber efendimizin hayatı gibi konulardan sorular sorulmuştur. Hz. Muhammed (sav)’in hayatı hakkında öğrencilerimiz daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinme imkanı buldular. İnşallah öğrencilerimiz Hz. Muhammed (sav)’in hayatını öğrenerek alarak sağlamak ve örnek bir nesil olurlar” dedi.
Yarışma sonunda Acı Köyü Ortaokulu sorulan 20 sorunun tamamına doğru cevap vererek birinci olurken, Köseli ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 20 sorunun 19’una cevap vererek ikinci oldular.
Yarışma sonrasında, Kaymakam Yusuf Turhan birinci olan Acı Köyü Ortaokulu öğrencilere ise birer tane çeyrek altın ve kitap hediye etti.
Yarışmaya katılan diğer okullara ise çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji