YouTube

  • DOLAR
    %0,33
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda iki bin kişiye giysi yardımı yapıldı

Çiçekdağı’nda iki bin kişiye giysi yardımı yapıldı

LCWaıkıkı Mağazacılık tarafından gönderilen 5115 parça giysi yardımı, Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Çiçekdağı ARGE birimi tarafından, İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi öğrenci ve yetişkinlere dağıtıldı.
25062015metemÇiçekdağı Kaymakamı Sayın Yusuf Turhan, giysi yardımı tek tek tasnif edildi ve kişiye özel paketlemeleri yapıldığını söyledi.
Ardından ARGE birimince koliler halinde ilçe sınırlarındaki bütün okullara verildiğini ifade eden Çiçekdağı Kaymakamı Sayın Yusuf Turhan. öncelikle okul çağındaki çocuklara karne töreninde dağıtımı ifade etti.
Turhan, karne töreninde öğrencilere dağıtılan giysiler, öğrencilerde büyük sevinç uyandırdığını, yetişkinlere dağıtım işlemi ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hassasiyetle yürütüldüğünü kaydettti.
Çiçekdağı Kaymakamı Sayın Yusuf Turhan ”İlçemizde yaklaşık iki bin ihtiyaç sahibine giysi yardımları ulaştırıldı.Öğrencilerin eğitimlerine sağladıkları katkıdan ve giysi yardımı yaparak mutlu ettiği her bir kişi için LCWaikiki Mağazacılığa ve dağıtımda görev alan Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine  ve ARGE Birimine bu hayırlı işe vesile oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji