YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
Çiçekdağı’nda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

Çiçekdağı’nda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İlkokul, Ortaokul ve Liseler Arsında İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
12032013istiklalÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 92. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri çerçevesinde İlkokul, Orta Okul ve Liseler arasında İstiklal Marşını En Güzel Okuma yarışması düzenlendi.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan açılış konuşmasında “ Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlere ehemmiyet vereceklerini, bunun ilk ayağının İstiklal Marşının güzel okuma yarışması olduğunu söyledi ve Mehmet Akif Ersoy ruhunu, istiklal marşı ruhunu çocuklarımıza ve gençlere anlatmamız gerektiğini, Mehmet Akif’in ifadesi ile; Asım’in nesli, diyordum ya, nesilmiş gerçek, İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek. Şüheda gövdesi, bir baksana dağlar, taşlar, O, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar.
Asımı Neslini gençlerimize anlatmamız, o ruhu yetiştirdiğimiz nesillere aktarmamız gerektiğini, bu görevin değerli öğretmenlere düştüğünü, bundan dolayı bu tür yarışmaları yapacaklarını” dedi.
Arslan’ın konuşması sonrasında, yarışmalarda derece alan öğrencilerin sıralamaları şu şekilde belirlendi:
İlkokullar arasında, Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Beşikli Döndü Hidayet Sarıışık İlkokulu olurken.
Orta Okullar Arasında,Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu,Beşikli Döndü Hidayet Sarıışık Ortaokulu,Boğazevci Ortaokulu oldu.
Liseler arasında ise , Çiçekdağı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Çiçekdağı Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Bayram Tekin Lisesi oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji