YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Çiçekdağı’nda kadrolu yardımcı hizmetler bilgilendirildi

Çiçekdağı’nda kadrolu yardımcı hizmetler bilgilendirildi

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Hizmetliler İle Toplantı Yapıldı.
20122012hizmetliÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan kadrolu yardımcı hizmetler sınıfında görevli hizmetliler, geçici personel, belediyelerden geçen sürekli işçilere yönelik toplantı düzenlendi.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan başkanlığında düzenlenen programa Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal’da  katıldı.
Gerçekleşen toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan “Eğitim hizmetlerinde hizmetlinin rolünün çok fazla olduğunu, temiz ve hijyenik bir ortamda yapılan eğitim öğretiminin çok önemli olduğunu belirti. Hizmetlilerin yönetmenliklerdeki görevlerini hatırlattı, çalışma esasları ve ilkelerinden bahsetti.  Sizlerin okullarımızda verdiğiniz hizmetler, eğitim sürecin verimliliği, etkinliği ve başarısı açısından büyük önem taşımaktadır.
Okullar ve eğitim kurumlarında hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için okullardaki müdüründen hizmetlisine kadar bütün çalışanların güzel bir oluşturmaları, aidiyet duygusunun geliştirmeleri ve herkesin bu okul bizim okulumuz diyerek görevlerin en güzel şekilde yapmaları gerektiğini” dedi.
Bundan dolayı Okul ve kurumların yıl boyunca hazır, temiz ve bakımlı olması gerektiğini söyleyerek burada siz değerli hizmetli arkadaşların üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini  ifade eden Halit Arslan , toplantıda yıl boyunca okul ve kurumlarda yapılması gereken çalışmalar hatırlatılarak tüm yardımcı hizmetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji