YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı’nda yol çalışmaları devam ediyor

Çiçekdağı’nda yol çalışmaları devam ediyor

Çiçekdağı belediye başkanlığı, yol yapım çalışmaları Ocak ayında da devam ediyor.
28012014yolÖnceki yıllarda kış aylarıyla birlikte kar temizleme çalışmasına yoğunlaşan Çiçekdağı belediyesi ekipleri, kar yağışının olmamasından dolayı şehir içindeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Çiçekdağı belediye başkanı İsmail Deniz, Kış ayları olmasına rağmen havaların da müsait olması çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmemizi de kolaylaştırmaktadır” dedi.
Şu an itibariyle Yeni mahalle, Ziya Gökalp caddesi, Aybike, Ayzıt ve Ayşin sokaklarında kilit parke yol ve kaldırım yapım işlerimiz son hızıyla devam etmekte olduğunu ifade eden Deniz, “Çarşı merkezimizde bulunan dükkanların bulunduğu alanın arkasında kalan bölge, parke çalışmalarımızla Otopark alanı olarak düzenlenmiş, Güventürk ve Atatürk caddelerine çıkan ara sokağın parke yol çalışmaları da tamamlanmıştır.
Hava muhalefeti nedeniyle ara verdiğimiz Boyalık mahallemizin Necip bey caddesi ile Hüseyin Sayıcı parkı arasında ki parke yol çalışmalarımıza da kaldığı yerden devam edilmektedir.
Bizim için tamamlanmasını acil gördüğümüz yollarımızın yapım işlerine kış aylarının gelmesi nedeniyle mecburen ara vermek zorunda kalınmıştı. Şu an itibariyle, havaların iyi gitmesi neticesinde yol yapım ekiplerimiz ilçemizin yeni mahalle ve boyalık mahallerimizde bulunan ve yarım kalan kısımların en seri biçimde tamamlanması için çalışmalarına devam etmektedir. İlçemizin modernizasyonu için yollarımızın bir an önce kullanışlı hale gelmesi Belediye olarak öncelikli konularımızdandır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji