YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemesi yapıldı

Çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemesi yapıldı

Yerköy İlçemizde, Mazot, Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi ödemesinin başladığı bildirildi. Yerköylü 4 bin 459 çiftçiye toplam 4 Milyon 037 bin 165 TL destekleme ödemesi yapıldığı belirtildi.
10032011bankaYerköy İlçe Tarım Müdürlüğüne, Çiftçi Kayıt Sistemi’nden (ÇKS) kayıt yaptıran çiftçilere mazot ve kimyevi gübre desteği ödemeleri başladı.
Yerköy İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçemizde, 2010 Üretim Sezonunda Mazot, Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesine başvuran çiftçilerimize 4 Milyon 037 bin 165 TL destekleme ödemesi yapıldı. Ödemeler çiftçilerin Ziraat Bankası’ndaki hesaplarına aktarılmıştır.”dediler.
Yerköy İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, 2010 yılı mazot ve kimyevi gübre desteği ödemelerinin başladığını belirterek, “Yerköy ilçe genelinde 4 bin 459 çiftçi ÇKS’ye kayıt yaptırmıştır.
Kayıt yaptıran çiftçilerimize mazot, kimyevi gübre, toprak analizi desteği olmak üzere toplam 4 Milyon 037 bin 165 TL destek ödemesi yapılacak” dedi.
Diğer yandan mazot ve kimyevi gübre desteğini alan çiftçiler, bu yıl ödemelerin tam zamanında yapıldığını belirterek, “Havaların iyi olmasına yakın, Mazot, Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi ödemelerinin erken yapılması biz çiftçileri çok mutlu etti.
Aldığımız bu para ile mazot ve kimyevi maddeyi alıp depolarımıza koymayı planlıyoruz.”diye konuştular.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Mazot Mutlu Tam Tl Ziraat

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji