YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-0,50
Coşkun’dan aday adaylarına tavsiyeler

Coşkun’dan aday adaylarına tavsiyeler

Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’dan Aday Adaylarına Siyasi Tavsiye.
11112013osmanYeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü, Yozgat 23’üncü Dönem Milletvekili Dr. Osman Coşkun, insana hizmetin temelini oluşturan yerel yönetimlere talip olan aday adaylarına; “Çok sayıda aday adayı arasından bir aday seçilecek, seçim yarışına katılacak. Aday olamasanız da adaydan daha fazla çalışın, hizmete talip olun” tavsiyesinde bulundu.
Türkiye Milletvekilliği ile iller arasındaki sınırları ortadan kaldıran 23. Dönem Yozgat Milletvekilimiz, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Sayın Dr. Osman Coşkun, yerel seçim sürecinde tecrübelerini siyasete ve makama talip olan aday adayları ile paylaştı.
ADAY OLMADAN ÇALIŞMAK!
Dr. Osman Coşkun, milletvekili aday adayı olduğu dönemde ‘Milletvekili aday adayı olursanız hizmet için çalışırsınız, olamazsanız çalışamazsınız’ şeklinde tavsiyeler aldığını hatırlatarak;
“Milletvekili adayı olursam hizmet ederim, olamazsam iki kat hizmet ederim dedim. Bir dönem milletvekili seçildim Yozgat’a hizmet etmek kısmet oldu. Türkiye milletvekilliği başlattım, milletvekilliğinin verdiği tüm imkanları Türkiye’nin tamamında yaşayan insanlara sunmaya çalıştım. Milletvekili seçilemediğim dönemde iki kat çalışmaya gayret ettim. Bu gün de Yozgat için daha çok çalışmaya gayret ediyorum. Önemli olan aday olunca, seçilince hizmet etmek değil, seçilmeden, o makamlara gelmeden Yozgat için hizmet üretebilmek” dedi.
 BASIN HUZURUNDA İLAN EDİN
Coşkun, il ve ilçelerde çok sayıda belediye başkanı, il genel meclisi üyesi aday adayının bulunduğuna dikkat çekerek, aday adayı olan siyasetçilerin, başvuru sırasında basın huzurunda ‘aday olmadan da iki misle çalışacaklarına’ dair söz vermelerini istedi.
Coşkun şunları söyledi: “İl ve ilçelerde çok şükür çok sayıda aday adayı var. Elbette ki aday adayı olmak her Türk vatandaşının en doğal hakkıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarımdan aday adayı olan arkadaşların adaylığını açıkladıkları toplantılarda basın huzurunda ‘namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum, teşkilatımız, Sayın Başbakanımız bizi aday yaparsa çalışacağız, ancak aday olmazsak iki misli çalışacağız’ söz vermelerini tavsiye ediyorum. Şu da bir gerçek ki neticede bir kişi aday olacak. Diğer başvuru sahipleri kim olursa aday olması mümkün değil.
Mahalli İdareler Yeril Seçimleri bu güne kadar yapılmış olan seçimlerin en önemlisi. Yerel seçimlerde ortaya çıkacak sonuç, başta ekonomik ve sosyal yönden olmak üzere her alanda gelişimini emin adımlarla sürdüren, barış ve huzurun tesisinde önemli mesafeler kat eden ülkemizin daha müreffeh yarınlara, insanımızın hizmetin en iyisiyle tanıştığı 2023’ün Türkiye’sine ulaşması adına bir ivme olacak. Bu sorumlulukla talip olduğumuz makamların sahibi olamasak da her zaman hizmetin talibi olabiliriz. Tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji