YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,60
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %-0,50
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi ilmek ilmek dokudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi ilmek ilmek dokudu

02032018yorgan
15 Temmuz darbe girişiminden etkilenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini yorgan üzerine ilmek ilmek dokudu.
Yerköy ilçemizde, 30 yıldır yorgancılık yapan bir kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini yorgan üzerine işledi.
İlçede yorgan dokuma işi yapan Özkan Bekdemir, 15 Temmuz darbe girişiminden etkilenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini üç ayda ilmek ilmek dokuduğunu söyledi.
Yorganının tamamını üç ayda tamamladığını ifade eden Bekdemir, şu açıklamalarda bulundu:
“Ben otuz yıllık meslek hayatımda, çıraklıktan belli bu işi yapmaktayım. 15 Temmuz darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı halkımıza, sokağa çıkın denildiğinde, halkımızın da elinde bir çakı yada bir sopa olmadan, silahsız, süngüsüz, bıçaksız, tanklara karşı, uçaklara karşı göğsünü siper etmesinden çok etkilendim. Bizlerde Yozgat’ta sadece sokaklara çıktık ama fazla bir şeyler yapamadık. Bizde Ankara’da, İstanbul’da şehit ve gazi olan vatandaşlarımıza ve  Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne gibi destek verebiliriz diye düşünürken böyle bir şey aklımıza geldi. Bu süreçte de, diğer şehitlerimizde resmini dikmeyi çok isterdim bir Ömer Halisdemir’in bir Fevzi Seki’nin ama hepsi mümkün olmadığı için sadece Başkomutanımızın resmini dikmek icap etti. İmkanlarımız bunu karşıladı.”
Üç ay gibi bir sürede yorgan’ı bitirdiğini ve yorgan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etmek istediğini ifade eden Bekdemir, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Üç ay gibi bir sürede yorganımızı tamamladık. Tamamlamış olduğumuz bu yorgan’ı Başkomutanız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istiyorum. Şu günler çok önemli bir süreç bunların bilincindeyiz. Referandum var önümüzdeki aylarda, bunun içinde memleketimizin içinde hayırlısı ise o olsun. Daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir istikrar için hepimizin temennisi bu yöndedir.”
Yorgan’ın üzerine kare kare işleme yapıldığını söyleyen Bekdemir, ”Yorgan üzerine işlemelerimiz kare kare olmuştur. İşleme sırasında sabah erken başladık gece yarılarına kadar sürdü, yeri geldi gece yarılarına kadar yeri geldi Pazar günleri istirahat etmeyip işleme yapım.”
Yorganı yaptıktan sonra vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Bekdemir, “Gerek iş yerimin yanında bulunan komşularım olsun gerekse ailemden büyük destek oldular. Yorgan işlemesini dükkanda gören birçok kişi gelip yanından resim çekiniyorlar ve teşekkür ettiler. İnşallah bu yapmış olduğum bu işlemeyi isteyerek ve çok severek yaptım. Başkomutanımızı çok seviyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun. Onu çok seviyoruz ve destekliyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına giderek bizzat teslim etmek nasip olur” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji