YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yenice Başsavcılığına atandı

Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yenice Başsavcılığına atandı

06062016savci
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi, Adli ve İdari yargı kararnamesi ile 3 bin 746 hakim ve savcının atamasını yaptı. Yapılan atama ile Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Çanakkale’nin Yenice Başsavcılığına ataması yapıldı.
Atamalara ilişkin kararname, HSYK’nın internet sitesinde yayımlandı. Adli Yargı Kararnamesi ile 3 bin 228 hakim ve savcının ataması, İdari Yargı Kararnamesi ile 518 Hakim ve Savcının ataması yapıldı.
HSYK’dan yapılan açıklamada, 2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnamelerine ilişkin çalışmaların, 05 Haziran 2016 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlandığı belirtildi. Açıklamada, “2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnameleri, meslektaşlarımızın eşlerinin atamaları ve çocuklarının öğrenim durumlarını planlayabilmeleri amacıyla, ilan edilen takvime uygun olarak açıklanmıştır. Kararname sonrası adli ve idari yargıda boş kalan kadrolara gerçekleştirilmesi planlanan kur’a kararnameleri ile atamalar yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Hakim ve savcıların görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatların 15 Haziran 2016 tarihinden itibaren adreslerine gönderileceğinin belirtilirken, Çanakkale’nin Yenice Başsavcılığına ataması gerçekleşen Semih Şimşir’in yerine,  Sivas Yıldızeli Savcısı Serkan Çağlar’ın geleceği bildirildi.
Bizde Yerköy Gazetesi ailesi olarak Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir’e yeni görevinden başarılar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji