YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,13
  • BIST
    %-0,21
Dede ve torun son yolculuklarına uğurlandı

Dede ve torun son yolculuklarına uğurlandı

Köseli beldesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen dede ile torunu son yolculuklarına uğurlandı.
23112015zehirlenmeKöseli beldesi Cumhuriyet Mahallesi Bozdağ ailesinin evinde Pazar akşamı meydana gelen olayda Yozgat Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan Rıdvan Bozdağ (14) ve dedesi Ali Bozdağ’ın (71), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetmişlerdi.
Bozdağ Aile’inin 3 çocuğundan en küçüğü olan Rıdvan Bozdağ, anne ve babası ayrı yaşadığı için kaldığı Yozgat Erkek Yetiştirme Yurdu’ndan hafta onu tatili için Köseli beldesinde yaşayan dedesi Ali Bozdağ’ın evine geldi. Komşuların iki gündür haber alamamasının ardından jandarma tarafından cansız bedenleri bulunan dede ve torunu son yolculuklarına uğurlandı.
Dede Ali Bozdağ ve torunu Rıdvan Bozdağ için ikindi namazına müteakip Yerköy İlçesi Molla Hüsrev Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel, Yurt-Ay Deneği Bakanı Hakan Çeliksoy ve Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları katıldı.
Rıdvan Bozdağ’ın ağabeyleri Ahmet Baki ve Ali Can Bozdağ, kardeşleri ve dedelerinin tabutunun başında gözyaşı dökerken, ayrı yaşadığı öğrenilen anne ve babasının cenaze namazına katılmaması dikkat çekti.
Kılınan cenaze namazının ardından Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları cenaze aracına taşıdılar. Karbonmonoksit kurbanı Rıdvan Bozdağ ve dedesi Ali Bozdağ’ın naaşları Köseli Belde Mezarlığına defnedildi.
Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları, yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek; “Çok üzgünüz. İyi bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin” dediler.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji