YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %0,80
Dedeli köyünden, Yılmaz’a tam destek

Dedeli köyünden, Yılmaz’a tam destek

MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’a, Şefaatli ilçesine bağlı Dedeli köylülerinden tam destek.
06032014dedeliYerköy’de yaşayan Dedeli köyü nüfusuna kayıtlı birçok vatandaş MHP İlçe Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret ederek Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’a tam destek verdiler.
Dedeli köylüleri olarak karşılıksız beklentisiz destek vermek amacıyla MHP Yerköy İlçe Başkanı Ferhat Yılmaz’ı ziyaret ettiklerini ifade eden Çağatay Büyükbaş: “Yerköy’deki 30 mart mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Yerköy Belediye Başkan adayı Ferhat Yılmaz’a bölgesinde Dedeli köylüleri olarak karşılıksız beklentisiz destek vermek amacıyla büyük bir toplantı düzenledik ve sonrasında 250 kişilik bir yürüyüşle MHP Yerköy ilçe seçim bürosunu ziyaret ettik. Biz Yerköy’de yıllardır ikamet eden 800 civarında Dedeli köyü mensupları olarak her dönem neferi olduğumuz gönüllü olarak hiç bir rant hesabı yapmadan arkasında durduğumuz Milliyetçi Hareket partisinin bu dönem her seçim döneminden ekstra olarak hiç fire vermeden yüzde yüz katılımla adayımız Ferhat Yılmaz’ın yanında arkasındayız. İdarecilik dürüst ve ilkeli bir şekilde yürütülmesi ve yapılması gerekmekte.”dedi.
Büyükbaş, Ferhat Yılmaz beyefendiye çok güvendiklerini ve istikrarlı bir şekilde 30 marta ulaşacaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. çağatay büyükbaş altyapı yapılırken tozun çamurun içinde poz verip sitelere çıkmayı biliyordun bir de yolların şimdiki haliyle poz ver de görelim , dükkanının önünde çekilsen yeter, belki utanırsın yüzün falan kızarır gerçi hiç sanmıyorum ya.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji