YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Değerlerimize dil uzatmayın!

Değerlerimize dil uzatmayın!

14072017ahmetkepir
Yozgatlı şehit aileleri derneği başkanları şehitler başta olmak üzere milletin değer yargılarına dil uzatan sözde sanatçılara en sert şekilde tepki gösterdi.
Yozgatlı şehit aileleri derneği başkanları şehitler başta olmak üzere milletin değer yargılarına dil uzatan sözde sanatçılara en sert şekilde tepki gösterdi. Son dönemde şehitler üzerinden yapılan uygunsuz ifadeleri hatırlatarak, Yozgat’tan Türkiye’ye önemli mesajlar verdiler.
Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Nedim Elmalı ile Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, son olarak sözde modacı Nur Yerlitaş’ın sosyal paylaşım hesabından yaptığı “Ne yapalım Allah Allah, şehitler mehitler” şeklindeki ifadeleri “talihsiz” ve “hadsiz” ifadeler olarak yorumladı.
Dernek başkanları yaptıkları ortak açıklamada; “Modacı Nur Yerlitaş, kendi instagramından yapmış olduğu “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler artık yeter” gibi talihsiz ifadesini nefretle kınıyor, Türk milletinin milli ve manevi değerleri olan şehitlerimize hakaret edilmesini, dalga geçilmesini nefretle kınıyoruz.
Sözde modacının özrü yaptığı yanlışı örtmez belki ama bundan sonra halka örnek olması gereken, milletin verdiği değerle sanatçı ünvanı alan insanların değerlerimize sahip çıkmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji