YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Deniz, “Çamlık tepedeki mesire alanlarımız yenilendi”

Deniz, “Çamlık tepedeki mesire alanlarımız yenilendi”

Çiçekdağı belediye başkanı İsmail Deniz, “100. Yıl Çamlıktepe mesire alanı, bakım onarım ve yeniliklerle bambaşka bir çehreye kavuşmuştur.”dedi.
23072013camÇiçekdağı belediyesi bünyesinde bulunan mesire alanlarında büyük değişimler yaşanıyor.
Çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan başkan Deniz, “İlçemizde, insanlarımızın aileleriyle gidebileceği tek mesire alanı olan Çamlıktepe’sinin çehresini değiştirerek daha çok göze hitap eden daha temiz ve bakımlı bir hale getirmek için Belediye Başkanlığımız olarak yoğun bir çalışma içerisine girdik, Çevre düzenlemeleri yaptık.
Türbemizi tamamen elden geçirerek yeni bir görünüme kavuşturduk. Atatürk köşesi oluşturduk, görsel olarak değişen Çamlığımızın hijyen olarak temiz olması açısından da Belediyemiz ekiplerince günlük olarak temizliği yapılmaktadır. Vatandaşlarımız temiz ve huzur içersinde pikniklerini yapabilmekte, türbemizi ziyaret etmektedirler.
Belediye Özel güvenliklerinin her gün görev yaptığı mesire alanımızda vatandaşlarımız, huzur ve güven içerisindedirler. Yüksek derecede oksijen den oluşan temiz havasıyla, ilçemize en güzel bir noktadan bakan Çamlığımızı yaşatmak bizlerin görevidir.” dedi.
Deniz, çehresiyle değişim yaşayan Çamlıktepe mesire alanının Çiçekdağı, Yerköy ve Köseli’leri beklediklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji