YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Deniz, “Çiçekdağı, Çiçek gibi bir ilçe olacaktır” dedi

Deniz, “Çiçekdağı, Çiçek gibi bir ilçe olacaktır” dedi

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ” İlçemizde İçme Suyu ve Doğalgaz Çalışmaları devam ediyor” dedi.
1411201210gazÇiçekdağı İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde İçme suyu hattı bulunmayan cadde ve sokaklara içme suyu şebekesinin döşendiğini ifade eden Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Özellikle kış aylarında meydana gelen don olaylarından dolayı içme suyu ulaşmayan konutların içme suyu sıkıntısı bu sayede çözüleceğini ifade etti.
Deniz, “İlçemizin hemen hemen tüm mahallelerinde yoğun bir şekilde devam eden doğalgaz hattı çalışmaları aralıksız devam etmektedir.
Çiçekdağı ilçemize bağlı Yeni mahalle, Namık Kemal, Ziya Gökalp, Atabey ve Ayzıt sokaklarında, Fevzi Çakmak Mahallesi,  Mehmet Akif Ersoy caddesi, Ortaokul küme evleri, ve General Hasan Cemil Erdem caddesinde. Osman Şevki Mahallesi, Reşat Akyön caddesi, Yıldız, Huzur, Güneş, Papatya, Kanarya, Çiçek sokaklarında, Bağlarbaşı Mahallesi, TOKİ evleri civarı olmak üzere ilçemizde yoğun bir şekilde devam eden Doğalgaz hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Çiçekdağı Belediyesi olarak halen devam eden kumlama ve reklaj çalışmalarımız bu noktalarda yoğunlaşacaktır.
Bu cadde ve sokaklardaki yollarımızın yerleri sağlamlaştıktan sonra kilit parke yol çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Yapımları devem eden çalışmaların bitimi ile ilçemiz modern bir havaya bürünecek yaşanabilir temiz bir çehreye kavuşacaktır.
Doğalgazın ilçemize kazandırılmasında her noktasına ulaşmasında yoğun bir mesai harcanmaktadır.
Alt yapısı tamamlanan bölgelerimize ara vermeden çalışmalarımız artarak sürecektir. İlçemiz her haliyle olumlu bir değişimin içindedir ve bizler ilçemizin modern haliyle tanınması için yapılan her olumlu faaliyetin arkasında olacağız.
Amacımız tertemiz adına yakışır ”Çiçek” gibi bir ilçe olmasıdır. Çiçekdağı’mız ve içerisinde yaşayan sevgili vatandaşlarımız bunu sonuna kadar hak etmektedir” dedi
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji